Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív a teszt, de barnázok?

Pozitív a teszt, de barnázok?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A történetem a következő:

Szombatra (holnapra) nem vártam a menstruációm.

Tegnap (csütörtökön) délután halvány barna folyást észleltem. Na, gondoltam, ez a hónap is úszott, másnapra tutira megjön...

Elérkezett a mai (péntek), menstruáció sehol, barnás váladék már tisztább,nem értettem mi van, csináltam egy tesztet és leugrott róla a második csík. (10-es teszt) Szóval pozitív 😊 Nagyon örülök neki, de egyben aggódom is, hogy most mi ez a barnázás? Más is járt már így?

Felhívtam a nőgyógyászom, ő se nagyon tudott mit mondani, megbeszéltük, hogy váltok ki egy terhesség támogató hüvelykapszulát és hétfőn kell jelentkezni, hogy mi a helyzet velem.

2022. aug. 12. 12:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nekem 5 napig tartott, onnantól, hogy meg kellett volna jönnie. Nem volt gond, hormont se kaptam, elmúlt. Egeszseges babám lett.
2022. aug. 12. 12:33
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Én véreztem és egészséges kisfiam született. De nem hazudok, lehet más vége is. Ilyenkor nem lehet tudni előre. Külföldön élek, itt nem adnak semmit, mert hogy ha vetélés nincs ami megállítja. Reméljük boldog vége lesz nálatok is, nagyon szorítok!
2022. aug. 12. 12:34
 3/21 A kérdező kommentje:
Remélem nálam sem lesz semmi probléma. Már olyanokat is olvastam, hogy méhen kívüli is lehet.
2022. aug. 12. 12:35
 4/21 anonim ***** válasza:
64%
Progeszteron pótlás kell ilyenkor.
2022. aug. 12. 12:36
 5/21 anonim ***** válasza:
30%

Nekem is volt világosbarna folyásom, mentem a Sürgősségire, és ott volt az első UH-m. 6+3 naposan jó helyen élő embrió volt. Azóta is szépen nő

Úgyhogy nem kell meg ilyedni, de jó vigyázni.

2022. aug. 12. 12:37
 6/21 anonim ***** válasza:
52%

Én megnézetném orvossal.. ha nem tud fogadni akkor sürgősségi.

Lehet hogy semmi komoly, de az is benne van hogy progi hiány és akkor meg gyógyszer kell..

2022. aug. 12. 12:41
 7/21 anonim ***** válasza:
59%
Hát nekem mehen kívüli volt. De az fáj is, erős nyomó-szúró feloldali fajdalom.
2022. aug. 12. 12:43
 8/21 A kérdező kommentje:
Nekem nincs fájdalmam egyébként. Amit írtam, hogy kaptam gyógyszert, az progreszteron. Utrogestan a neve.
2022. aug. 12. 12:45
 9/21 anonim ***** válasza:
71%
Teljesen fölöslegesen aggódsz, mert ilyen korai terhességnél főleg ha barnázás is van, bármi lehet. Vagy-vagy. Simán meg is jöhet. Az utrogestan pedig nem csodaszer, azon kívül semmit sem lehet tenni.
2022. aug. 12. 13:22
 10/21 anonim ***** válasza:
88%

Egyet kell értsek a 9-es válaszolóval.Én kaptam Utrogestant is és Prolutex injekciót is aztán mégis missed ab lett mivel nem csodaszer a progi.

Barnáztam én is és az injekció után be is fejeződött a barnázás és már olybá tűnt hogy minden rendben van majd a 8.héten kiderült hogy leállt a fejlődésben az embrió,ja és szívhang se lett végül.Nálunk nem a progi hiány volt a gond de kívánom hogy nálad ez legyen és akkor segít az Utrogestan,más esetekben viszont sajnos halottnak a csók.Ha már tudsz valamit majd írd meg.

2022. aug. 12. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!