Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy beágyazódásko...

Lehetséges, hogy beágyazódáskor fehér folyás is van? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Ciklus.hu szerint 18-án volt ovulációm, azon a héten minden nap együtt voltunk a párommal! Második babára gyurunk! A fehér folyás mellett, alhasi és derék fájdalmaim vannak, mintha meg akarna jönni, de a nem várt okt. 2-án jönne csak!

Viszont az első terhességemnél erősebb görcseim voltak beágyazódáskor..!

2010. szept. 23. 16:39
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Kedves 3. válaszoló!

Sajnálom, hogy így alakult, de hajrá továbbra is! Szorítok!

Nekem még 2. napom van, de nagyon izgulok! Mivel előfordul 2-3 nap csúszás nálam, így csak szerdán tesztelek! Remélem!!

Egyébként most a héten nem sok tünetem van, csak annyi a mellfeszülés elég erős, ami ilyenkor már nem szokott lenni! :) Remélem jó jel...!

Többiek! Irjatok ám, hogy mi van veletek!!!

2010. szept. 30. 21:22
 12/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Én ma reggel pozitívat teszteltem!! Nagyon jó érzés! Sikerült! Veletek mi a helyzet? Nagyon csendbe vagytok?!

2010. okt. 8. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!