Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi számít rendszeresnek?

Mi számít rendszeresnek?

Figyelt kérdés

Ha már minden hónapban van menstruáció, az már rendszeresnek mondható, Vagy meg kell hogy legyen, hogy pl 28 vagy 29 naponta jöjjön meg?

Nekem az elmúlt 7 hónapban minden hónapban megjött, írom hány naponta

38 - február

29 - március

35 - április

28 - május

36 - június

28 - július

31 - augusztus

Ez rendszeres vagy nem?

2022. aug. 9. 22:19
 1/5 anonim ***** válasza:
34%
Ezek rendszertelen ciklusok. A rendszeres azt jelenti hogy minden hónapban napra pontosan jön meg. Pl 28-28naponta. Vagy mint nekem 31-31naponta jön meg
2022. aug. 9. 22:22
 2/5 A kérdező kommentje:

:(

Sok meló van benne, hogy egyáltalán ilyen ciklusom is van

2022. aug. 9. 22:25
 3/5 anonim ***** válasza:
61%

Hülyeséget ír az első. Nagyon ritka az akinek mindig napra pontos. Jön egy front, egy idegesebb időszak, egy erősebb megfázás és simán csúszik két-három-négy napot előre vagy hátra.

Rendszeres, ha minden hónapban megjön. Tehát minden hónapban van peteérés.

2022. aug. 9. 23:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Én már kérdeztem orvostól, mert nekem is ugrált 29 és 35 között. Azt mondta orvosilag a 24 napnál kevesebb vagy 38-nál több tekinthető rendszertelennek. Ott nagy esélyekkel ovu sem történik szóval a tied rendben van ilyen téren.
2022. aug. 10. 06:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez nagyjából rendszeres. 2-3-4 napos eltérés bőven normálisnak mondható, nálad ilyen ingadozással valószínűleg nem minden tökéletes, de végső soron ez nem mutat arra, hogy ne lenne peteérésed. Csak persze ilyen ciklusoknál ez nem annyira számolható, mert amilyen különbség van a ciklusok hosszában, kb. olyan különbség van abban is, hogy mikor van a peteérésed a ciklusod első napjától számítva.

(És a rendszeresség nem ahhoz kötődik, hogy minden naptári hónapban megjön-e, a hossza számít.)

2022. aug. 10. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!