Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség vagy csak összezavar...

Terhesség vagy csak összezavarodott a testem?

Figyelt kérdés

Párommal heti többször lefekszünk, így nem is tartom számon, mikor lehetett volna baj. Védekezünk, én hüvelygyűrűvel, ő gumival, viszont pár hete elhagytuk a gumit, mert engem közben kiszárít és kidörzsöl. A gyűrű maradt. Eddig rendesen használtam a gyűrűt, havonta tartottam szünetet, utána ugye megjött 2-3 napon belül. Az utóbbi szünetet viszont kihagytam és egyből beraktam az új gyűrűt, mert pont úgy jött volna ki, hogy nyaralunk és nem akartam ezzel elrontani.

A napokban kéne kivennem, viszont tegnap enyhe barnás folyásom volt, ma reggel pedig nagyon gyenge vérzés, ami azóta elmúlt. A gyűrű még bent van. Azt hittem áttörő vérzés a szünet kihagyása miatt, de így, hogy enyhe volt és elmúlt, kezdek tojni, hogy esetleg beágyazódási vérzés.

Nem tudom vannak-e tüneteim, a mellem nem érzékeny, viszont sokat járok pisilni, olyan mintha fel lennék fújódva, kicsit a gyomrom is fáj, de lehet már bemesélem magamnak.

Fáradtság is van, de az már hetek óta, nem biztos, hogy emiatt lenne.

Azt is tudni kell, hogy PCOS-m van, szóval az is nehezítő tényező, a védekezés mellett emiatt is használok fogamzásgálót, mert ezzel rendszeres a mensim és nincs cisztám.

Nem tudom vegyek-e tesztet, de ha veszek, szerintem egy kötelet is szerzek mellé, ha esetleg pozitív lenne. :/

2022. aug. 4. 14:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne terhesség? A vérzés nem terhes tünet!

Teljesen feleslegesen stresszeled magad.

2022. aug. 4. 14:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél tesztet, de nem lesz pozitív. Szerencsére nincs tiltva az abortusz, ha mégis az lenne, feleslegesen kötnéd fel magad. (A beágyazódási vérzés pedig csak pár csepp, ha egyáltalán van.)

Kihagytàl egy szünetet, szerintem inkább ez a "probléma" gyökere.

2022. aug. 4. 14:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Áttöréses vérzés lesz, a többi meg pms jelleg, ha szünetet tartasz, utána rendbe jössz. :)
2022. aug. 4. 15:00
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj nem vagy terhes.
2022. aug. 4. 15:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!