Kinek hányadszorra sikerült teherbe esnie?
Szia!
Az első babánk a fogamzásgátló elhagyását követő első hónapban fogant meg, a második babánk pedig kijátszotta a spirálomat...
Kívánom minden várakozónak, hogy minél hamarabb lecserélhessétek a betétvásárlást pelenkavásárlásra!
Első terhességem az első hónapban megfogant, kisfiam született.
Második terhességem a 2. hónapban jött össze, sajnos elvetéltem.
Most megint az első hónapban sikerült, még nagyon az elején vagyok.
6. hónapban sikerült nekünk.
Megnézettem, hogy nálam minden oké-e, a leletek alapján minden oké volt. A páromat nem nézettük meg. Ha még többet kellett volna várni, akkor ő is elment volna egy orvosi ellenőrzésre.
Sok függ az időzítéstől, egészségi állapottól, szerencsétől, vagy ki tudja még mitől...
Sok sikert Nektek!
15 hetes km
1. babánk 4 hónap próbálkozás után
2. babánk 17 hónap próbálkozás után
Én azóta rögzítem a menstruációimat a ciklus.hu-n, mióta abbahagytam a fogamzásgátló szedését (amit összesen 8 hónapig szedtem). Ez idáig összesen 28 tárolt menstruációt jelent, ennyi ideje nem védekezünk, de amint a mellékelt ábra mutatja, eredménytelenül :(
(hamarosan pedig aktuális a 29. nemvárt vérzés is, úgy okt. 3. körül)
Rettentően irigylem azokat, akiknek hamar sikerült teherbe esnie, és nem ismerik ezt az érzést, ami a hiábavaló próbálkozással és várakozással együtt jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!