Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek hányadszorra sikerült...

Kinek hányadszorra sikerült teherbe esnie?

Figyelt kérdés
A párommal babát szeretnénk, de még nem próbálkoztunk. Mivel még csak most hagytam abba a gyógyszer szedését, még varunk pár hónapot. Csak szeretném kb. tudni, hogy kinek hogy sikerült, elsőre vagy másodszorra, vagy csak doktor segítségével?
2010. szept. 22. 19:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Az első babánk a fogamzásgátló elhagyását követő első hónapban fogant meg, a második babánk pedig kijátszotta a spirálomat...

Kívánom minden várakozónak, hogy minél hamarabb lecserélhessétek a betétvásárlást pelenkavásárlásra!

2010. szept. 22. 21:52
 12/17 anonim ***** válasza:

Első terhességem az első hónapban megfogant, kisfiam született.

Második terhességem a 2. hónapban jött össze, sajnos elvetéltem.

Most megint az első hónapban sikerült, még nagyon az elején vagyok.

2010. szept. 22. 22:39
 13/17 anonim ***** válasza:

6. hónapban sikerült nekünk.

Megnézettem, hogy nálam minden oké-e, a leletek alapján minden oké volt. A páromat nem nézettük meg. Ha még többet kellett volna várni, akkor ő is elment volna egy orvosi ellenőrzésre.

Sok függ az időzítéstől, egészségi állapottól, szerencsétől, vagy ki tudja még mitől...

Sok sikert Nektek!

15 hetes km

2010. szept. 22. 23:30
 14/17 anonim ***** válasza:
Az első próbállkozós hónapban összejött.
2010. szept. 23. 08:11
 15/17 anonim ***** válasza:
9 hónapja nem védekezünk és még nem jött össze. ha most hétvégén megjön a mensim, akkor már 10 hónap sikertelen próbálkozás. :((
2010. szept. 23. 08:51
 16/17 anonim ***** válasza:

1. babánk 4 hónap próbálkozás után

2. babánk 17 hónap próbálkozás után

2010. szept. 24. 00:45
 17/17 anonim ***** válasza:

Én azóta rögzítem a menstruációimat a ciklus.hu-n, mióta abbahagytam a fogamzásgátló szedését (amit összesen 8 hónapig szedtem). Ez idáig összesen 28 tárolt menstruációt jelent, ennyi ideje nem védekezünk, de amint a mellékelt ábra mutatja, eredménytelenül :(

(hamarosan pedig aktuális a 29. nemvárt vérzés is, úgy okt. 3. körül)

Rettentően irigylem azokat, akiknek hamar sikerült teherbe esnie, és nem ismerik ezt az érzést, ami a hiábavaló próbálkozással és várakozással együtt jár.

2010. szept. 28. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!