Csak a behatolasnal veszi fel a parotok a gumit vagy mielott elmenne?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Egy olyan kerdesem lenne, hogy peldaul ha eggyutt vagyok a parommal mar az elejen huzzon fel gumit ha nem akarunk babat vagy eleg mielott elmenne es akkor? Koszi
2022. júl. 31. 20:49
1/15 anonim válasza:
mielőtt betenné... 🤦 előváladéktól is teherbe lehet esni.
2/15 anonim válasza:
Nem elég akkor, ha elmegy. Természetesen a behatolás előtt fel kell húznia a gumit!
3/15 anonim válasza:
Szinte látom, ahogy 1 hónap múlva felteszel itt egy lehetek e terhes kérdést, és megemlíted benne, hogy "de hát védekeztüüünk :O "
5/15 anonim válasza:
Elég a gyerek fejére tenni majd a gumit. Szex közben felesleges....
6/15 anonim válasza:
Már ahogy ágaskodik azonnal fel a gumi és rengeteg aggodalomtól kímél meg téged.Igen,téged mert ha akar akkor lelép mikor nem tetszik neki a pozi teszt.
7/15 anonim válasza:
A behatolás előtt használtuk amíg nem akartunk babát de nem is tudom elképzelni, hogy félbehagyjuk a dolgot hogy hopsz, az óvszer is kellene.
8/15 anonim válasza:
Ne piszkáljátok már. Okkal tette fel a kérdést. Bele se gondoltok, hogy rosszul eshet neki? Szerintem meg igenis jó hogy kérdez!
Szóval igen, már behatolás előtt vegye fel, ahogy kell, ne tudjon lecsúszni. Ez a legbiztosabb.
9/15 anonim válasza:
Inkább kérdezzen, és tanuljon belőle, minthogy hibát kövessen el, mert a beszólások miatt fél kérdezni. Nem tudhatjátok hány éves a kérdező. Lehet tini, akinek a pasija azt mondta, hogy elég csak a végén. Lám inkább kérdez. Egyébként felnőttként sem ciki, ha kérdez az ember.
10/15 A kérdező kommentje:
Utolso 2 koszonom szepen a normalis valaszotokat :) szep estet nektek
2022. júl. 31. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!