Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esèly rá?

Mennyi az esèly rá?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Juni.18.án együtt voltam valakivel, szedek fogamzásgátlót viszont óvszert nem használtunk, ès kihúzta időbe az illető. Azóta kètszer menstruáltam, nagyon nem tèrt el a menstruációm a megszokottól igazából az utobbinál volt talán egy picivel kevesebb. Együttlèt után 2 ès fèl hèttel voltam nődokinál, ő azt mondta hogy nem vagyok terhes viszont mivel az mèg túl korai volt ezèrt ha az lennèk se látta volna.

A gyógyszert mindig bevettem pontosan, nem volt hasmenèsem se semmi. Viszont kicsit hányingerem van, meg szèdülök mostanában ezèrt vagyok megilyedve. Szerintetek ezek alapján mennyi az esèlye?

2022. júl. 31. 20:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nulla
2022. júl. 31. 20:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
megilyedve? ne már csajok… te vagy a második (vagy ugyanaz) aki ezt írja 🤦🏼‍♀️
2022. júl. 31. 20:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Minek szeded a gyógyszert,ha ennyire parázol? Nem vagy terhes.
2022. júl. 31. 21:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha rendesen szeded a tabit, beléd is élvezhet a pasi.
2022. júl. 31. 21:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Van még spirál is,óvszer is,stb.Ezeket egyszerre mind alkalmazd az a tuti!🤦
2022. aug. 1. 05:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!