Ez az a szaradi csik ?vagy halvany pozi ?vagy negatív?
2022. júl. 30. 16:26
21/23 anonim válasza:
Na miújság, csináltál tesztet azóta?
22/23 anonim válasza:
Szerintem ezek a műanyagba rakott csíkok inkább csak mutogatásra jó, ha már valaki tutira tudja, hogy terhes. Az első három ilyet megtartottam egy ideig, 3 hónap után sötétsárga lett az egész fehér része, majd később eltűnt és megjelent rajta a piros mellett egy erős szürke vonal. De mondom, ez 3 hónap után, addig semmi se volt a kontroll csíkon kívül. Amikor csak sima csíkot vettem, azoknál nem volt ilyen. Szerintem a bezárt kis helyen szétázik és a kupak miatt nem is szárad, aztán van azon minden. De ez az én tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!