Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 napos kesesnel a reggeli...

3 napos kesesnel a reggeli teszt ha negatív biztos nincs baba?

Figyelt kérdés

2022. júl. 27. 09:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
99%
2022. júl. 27. 09:36
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nincs. Kivéve persze, ha nem rendszeres a ciklus, és később volt az ovuláció.
2022. júl. 27. 09:53
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy héttel később volt ovud, akkor lehet, mert akkor még nem késik. Azért erre kicsi az esély.
2022. júl. 27. 10:36
 4/15 A kérdező kommentje:

Rendszeres,mindig 31 napos,valahogy most szerintem nem volt pete eresem.Ovus nyak volt egy minimális,de viszont máskor mindig szúr,faj az alhasam is,most viszont nem éreztem.

Ilyenkor mikor jön meg?

Évek óta 31 napos a ciklusom,sosem tolódott.

2022. júl. 27. 11:53
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Időnként előfordulhat ilyen bárkinél, pontos, rendszeres ciklus mellett is. Lehet, hogy néhány napos csúszás után jelentkezik a vérzés, de lehet hogy csak 1-2 hét múlva, vagy akár egy teljes ciklus is kimaradhat.
2022. júl. 27. 11:57
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Ebben a hülye nyári hőségben nem csoda a kimaradt ovu. Még tini koromban pl minden nyár megérkeztével késett a mensim.

Sajnos ilyenkor, ahogy előttem is irta egy válaszoló, nem lehet tudni mikor jön meg... nekem volt, hogy két mensi is kimaradt, eljutottam dokihoz és másnap megjött. Van mikor valamiért kicsit megzakkannak a hormonok. Azt szokták mondani, ha nincs probléma pl erős görcsök akkor elég dokihoz menni, ha a következő esedékes mensi se jelentkezik.

2022. júl. 27. 12:07
 7/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat,ment mindenkinek a zöld kéz. Meg nem jött meg a nap folyamán,reggel is tesztelek egyet.
2022. júl. 27. 15:26
 8/15 A kérdező kommentje:

Teszteltem ma is meg mindig nem jött meg szerencsere.

25os teszt és mintha lenne rajta egy halvány csíkocska.

2022. júl. 28. 12:20
 9/15 anonim ***** válasza:
51%
A mintha csík még negatív. Két nap múlva ismételj, ha addig nem jön meg. Annak már nem minthának kell lennie. Legutóbb én is láttam valamit, két nap múlva is ugyan olyan volt, tehét tudtam nincs terhesség. Szóval még várnod kell.
2022. júl. 28. 12:28
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha továbbra is késik, akkor ismételd meg a tesztelést, ha nem egyértelmű a csík! Drukkolok!
2022. júl. 28. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!