Novafam kapszula kinek vált be?
Persze, hogy sok pozitiv velemeny van rola, mert a sajat oldalukon nyilvan negativat nem fognak kiengedni :DD
Egyebkent semmi extra nincs benne, ami varazsszer lenne.
Ha valami miatt nem esel teherbe, azt ki kene vizsgaltatni. Ha tegyuk fel, el van zarodva a petevezeteked, ez nem fog rajta segiteni.
Sot, igazabol a mehpemponek nincs is bizonyitott hatasa a teherbeesesre (se).
Nekem segített. Nem magamtól találtam ki, a nőgyógyász ajánlotta PCOS gyanús tünetekre és vérképre, mikor már fél éve nem menstruáltam. Elkezdtem szedni ezt (nem konkrétan a teherbe esőst, hanem a PCOS-re valót) meg progeszteron krémet használni, és lett ciklusom. Rá fél évre pedig terhes lettem.
A méhpempő amúgy két barátnőmnek is segített, hónapok után akkor lettek terhesek, mikor elkezdték szedni. Oké, lehet persze, hogy csak véletlen, de azért tényleg sok jó tapasztalatot olvasni.
Amiben a kételkedőknek igazuk van, hogy nem feltétlen jó csak úgy random elkezdeni ilyesmiket használni, mert lehet valami teljesen más probléma van, mint amin segíteni tudna. Ha egy év után nem jön a baba, akkor mindenképp érdemes nőgyógyászhoz fordulni, kivizsgálásra menni. Pláne, hogy ez a kapszula nem is olcsó mulatság, hogy csak úgy szedje az ember bele a vakvilágba. Persze megpróbálni meg lehet, bár olyat is olvastam, aki elkezdte rendszeres, egészséges ciklussal szedni (a méhpempőt, nem konkrétan ezt a kapszulát), neki meg taccsra vágta. Szóval ami működik, abba nem feltétlen jó hirtelen felindulás alapján belezavarni.
Ha már egy jó ideje nem jön a baba, és ha nőgyógyász jóváhagyja, akkor viszont érdemes kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!