Ugye nem vagyok terhes?
Figyelt kérdés
Olyan kérdèsem lenne, hogy vasárnap kellett volna megjönnie, nem jött meg, helyette egy kicsi átlátszó nyálkàs folyásom volt. Kedden csináltam tesztet, negatív lett, azonban màsnapra megjelent egy nagyon nagyon halvány csík rajta. Ugye nem vagyok terhes? Ja és fogamzásgátlót szedek 3-4 hónapja kb.2022. júl. 27. 14:52
1/4 anonim válasza:
Dehogynem, ráadásul hármas ikrekkel.
2/4 anonim válasza:
Miért szexelsz, ha a teszt leírását sem vagy képes értelmezni? Kb 10 percig lehet leolvasni az eredményt, utána érvénytelen, bármit is mutat. Fogamzásgátló alatt meg nem menstruáció van, hanem megvonásos vérzés. A kettő nem ugyanaz.
3/4 anonim válasza:
Könyörgöm magyarázza már el valaki, hogy hogyan kerül a látómezőbe, ráadásul száradási csík látótávolságba, egy előző nap lepisált teszt. Nem dobjátok ki? Vagy kibányásszátok a szemetesből? Akárhányszor olvasom itt, mindig megrökönyödök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!