Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Clearblue...

Lehetek terhes? Clearblue halvány pozitív. Nem akarok terhes lenni!

Figyelt kérdés

Az aktus után a 18. napon teszteltem clearblueval, ha nagyon úgy néztük, akkor volt egy halvány pozitív. Szerintem erősebben, a barátom azt mondja, hogy nem annyira. Nagyon megijedtem. 19 éves vagyok és nem akarok gyereket! Délután csináltam egy másik típusú, de ugyanígy 10es érzékenységű teszttel, az full negatív lett. Direkt nem ittam és pisiltem hat órán keresztül, szóval szerintem kB olyan volt, mintha reggel csináltam volna.

Leirom azokat, amikkel magamat próbálom nyugtatgatni.

1) az aktus a 8. Napon volt, a ciklusaim 29-34 naposak. Ennél rövidebb, illetve hosszabb nem volt az elmúlt évben.

2) megszakittotuk

3) használtunk gumit is, csak a végén vizet töltöttünk bele és láttuk, hogy egy mikrolyukon folyik ki a víz.

4) bevettem egyből esemenyutanit, kb 2-3 órára rá

5) az esemenyutani bevette után 5 nappal verezgettem egy négy napig (de azért nem volt rendes menstruáció)

6) megnőtt a mellem és fájt egy hétig (emiatt csináltam tesztet, féltem, hogy terhesség miatt. Bár mások próbáltak győzködni, hogy a gyógyszer hatása). A mellem mérete pont az elmúlt napokban csökkent, ma már nem is fájt. Azt hiszem, terhességnél stagnálna vagy egyre rosszabb lenne.

7) a 8. Napin kívül nem szexeltunk a baratommal

Nagykn nagyon félek. Azért a clearbluet én úgy láttam, hogy halvány pozitív, csináltam képeket is, mert el akartam küldeni anyukámnak, de azokon nem látszik a fenyviszonyok miatt. Szerintetek terhes vagyok?

2022. júl. 27. 01:27
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt negatívnak látom.
2022. júl. 27. 09:42
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy negatív teszt.Mikor pozitív ez a fajta az nem ilyen hidd el.

[link]

Ha ilyen lesz akkor már aggódhatsz.

2022. júl. 27. 09:49
 13/27 anonim ***** válasza:
9%

Mennyi napja késik? Én valamit látok rajta, de inkább azt mondanám, valami elindult, de nem tapadt meg.

Egy HCG vérvétel többet mondana.

2022. júl. 27. 09:52
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Negatív, de mivel aggódsz csinálj majd két nap múlva tesztet. Mivel már jócskán száradás után fotóztad a rajta látni vélt csík nem értékelhető. A legtöbb teszten száradás után látható lesz a reagens helye. Ez megtévesztő.
2022. júl. 27. 10:35
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy full negatív teszt. Ha úgy írod ki a kérdést, hogy akarsz babát, akkor mindenki ezt is mondaná. Úgyhogy nyugi, nem vagy terhes:)
2022. júl. 27. 11:30
 16/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztató szavakat. Ma csináltam egy HCG vérvételt, de csak este jön meg az eredmény :( addig is úgy izgulok, nagyon dobog a szívem

Azért a kép nem annyira tudta jól megragadni, én ennél erősebbnek láttam, de ezen is én látok valamit. Még örülök, ha többen is írtok, megnyugtat. Így hátha kibírom estig… :(

2022. júl. 27. 11:44
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Nekem ez a teszt mindig ilyen extra halvány csíkos volt,ezért nemis vettem többet

(Ja,és nemvoltam egyszer sem terhes) Ùgyhogy szerintem neaggòdj :)

2022. júl. 27. 12:24
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez negatív.
2022. júl. 27. 12:54
 19/27 anonim ***** válasza:
59%
Írj mindenképp mi lett az eredmény! Remélem csak elnéztétek a tesztet, ha ennyire nem akarsz babát, ez lenne a legjobb lehetőség :(
2022. júl. 27. 13:56
 20/27 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi. Most vettek fel egyetemre, nem tudom, mit csinálnék, ha tényleg pozitív :(
2022. júl. 27. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!