Éva69 kérdése:
Clostitol lehet vérzés kimaradás?
Figyelt kérdés
Ugyanis szedtem 1 honapig a clostit és amikor megkellett volna jönnie késett 1 napot, de az sem volt igazi mert csak fél napig tartott. Lehetséges hogy terhes vagyok??,2010. szept. 22. 10:00
1/6 anonim válasza:
Csinálj tesztet, mert lehet, hogy terhes vagy, vagy pedig elvékonyította a méhnyálkahártyát. Általában szoktak mellé írni Duphastont, amit a 15. naptól kell szedni, hogy segítse a beágyazódást.
3/6 A kérdező kommentje:
csináltam tegnap és neg.volt.:(
2010. szept. 22. 10:56
4/6 anonim válasza:
Még azért később tesztelj, mert újabb adag clostit nem szabad elkezdeni, ha nem vagy biztos benne, hogy nem vagy terhes.
5/6 anonim válasza:
Sokaknak bejön a closty és annak segítségével lesznek babásak, nekem viszont az a véleményem, hogy sokszor könnyelműen írják fel a nőgyógyászok, tehát alapos kivizsgálás nélkül, hasraütésre. Ha pedig nem vizsgálnak ki, nem biztos, hogy a closty lesz a megoldás, ugyanis sok nőnél pedig elvékonyítja a méhnyálkahártyát, amitől aztán tényleg nem lehet terhes. Hát ez az én véleményem, mert én így jártam... ennyi..
6/6 anonim válasza:
én négy hónapot szedtem 35nap körüli ciklusokat csinált de utoljára egyáltalán nem jött meg. ennek már két hónapja se baba se mensi, amikor szedtem iszonyatos görcsök kisértek végig. most barátcserjét szedek. orvoshoz nem akarok menni mert már elegem van hogy állandóan gyógyszereket irnak fel és semmi teljeskörű vizsgálat. várok pár hónapot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!