Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tervezési fázisban szülőknek...

Tervezési fázisban szülőknek elmondani furcsa lenne?

Figyelt kérdés
Babát szeretnénk és a kérdésem az lenne, volt olyan, aki már a tervezési fázisban beszélgetett erről a szülőkkel? Jó a kapcsolatunk és mind szeretnének már unokát, gondoltam, meg lehetne őket nyugtatni, hogy lesz.

2022. júl. 20. 18:35
A kérdező szavazást indított:
Igen, furcsa erről beszélni
Nem, beszélhettek már most róla
47 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lehet, de minek?
2022. júl. 20. 18:42
 2/16 anonim ***** válasza:
84%
Igen, de anyukámmal és a testvéremmel baráti a viszonyom és bennük 100%-ig megbízok, mindent megbeszélünk. Csak megnyugtatás végett, biztosan nem beszélnék róla.
2022. júl. 20. 18:42
 3/16 anonim ***** válasza:
46%
Mi is megbeszéltük ez velük.. Mi Anyúékkal lakunk, és onnantól minden este ott drukkoltak mellettünk a hállószobába. Mindig mondták hogy hajrá Tibi, Hajrá tibi. A férjem a tibi.
2022. júl. 20. 18:45
 4/16 anonim ***** válasza:
88%

"gondoltam, meg lehetne őket nyugtatni, hogy lesz."

Hát nem akarnék vészmadárkodni, de pont azért nem mondanám el, mert nem, nem biztos, hogy lesz. Vagy olyan hamar, vagy olyan könnyen, mint az ember gondolja, mikor belevág.

2022. júl. 20. 18:54
 5/16 anonim ***** válasza:
96%
Nyugodtan elmondhatod neki, hogy szeretnétek gyereket. Ennél többet nem is lehet erről beszélni, abban az egy mondatban meg nincs semmi gáz.
2022. júl. 20. 18:55
 6/16 anonim ***** válasza:
94%
én nem akartam közölni velük hogy babaprojekten vagyunk. kissé úgy hatna, mintha azt mondanám nekik hogy na figyeljetek, most már védekezés nélkül szexelünk 😉😅 nekem ez kicsit bizarrnak hatott. azt tudták hogy majd szeretnènk gyerkőcöt.
2022. júl. 20. 19:02
 7/16 anonim ***** válasza:
92%

Nekem anyósom konkrétan belekérdezett,mikor.már próbálkoztunk,hogy mikor lesz baba.

Én akkor is csak annyit mondtam,hogy benne van a 2 éves tervben.

2022. júl. 20. 19:05
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Erre nincs szabály, ahogy érzitek. Egy "lassan szeretnénk gyereket" szerintem általában belefér. De ha olyanok, hogy onnantól sürgetnek, anyád számon tartja a menstruációdat meg hasonlók, akkor ennyit se kell.
2022. júl. 20. 19:07
 9/16 anonim ***** válasza:
91%

Sajnos egyáltalán nem biztos hogy lesz, hogy azonnal lesz, hogy nem kell vizsgálatokra járni,stb.

Én annyit mondanék, hogy tervben van aztán majd jön ha jönni akar, azt konkrétan, hogy elkezdünk védekezés nélkül b.szni mint a nyulak, nem .

2022. júl. 20. 19:09
 10/16 anonim ***** válasza:
95%

Utána meg folyton azt hallgathatnátok, hogy na terhes vagy már?

Semmiképpen nem hoznám szóba

2022. júl. 20. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!