Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért érzek így? Első sikertel...

Miért érzek így? Első sikertelen hónap.

Figyelt kérdés
Ésszel felfogom, hogy 1. hónap sikertelenség után gáz, hogy így szomorkodom, más nő évekig próbálkozik, mire sikerül. De mégis olyan szomorú voltam, amikor megjött a mensim. Minden tünet terhességre utalt, de mégsem. Férjem előtt nem merem mutatni, mert vicc, hogy már az első hónap után igy kivagyok .....szétcsúsztam érzelmileg, biztosan a hormonok miatt.

2022. júl. 19. 14:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
28%
Kívánom, hogy minél hamarabb összejöjjön. Nem gáz amúgy. Én is voltam hasonló cipőben. Amúgy 2 hónap telt el nekünk és ki voltam akadva. Úgy sajnáltam azokat, akik évekig próbálkoznak és semmi. Nehéz lehet lelkileg. Amúgy nekem úgy jött össze, szinte rögtön, hogy mikor megvolt az együttlét, nem keltem fel az ágyból jó ideig. A második babánál úgy aludtam el ( tudom nem higiénikus, pfuj) pár óra múlva felkeltem , lezuhiztam , kövi hónapban terhes is voltam. Lehet neked is bejön.
2022. júl. 19. 15:56
 12/19 anonim ***** válasza:
86%
Ne legyen lelkiismeret furdalásod de maradj a realitás talaján.
2022. júl. 19. 22:05
 13/19 A kérdező kommentje:
11-es: igen, tudom, hogy a gravitáció az segít, vagyis én is mindig fekve maradok együttlét után, hogy könnyebben felússzanak a kisfickók :)
2022. júl. 20. 09:37
 14/19 anonim ***** válasza:
54%

Tegnapelőtt jött meg nekem is, úgyhogy akkor egyszerre rajtol mindkettőnknek a második próbálkozós ciklus :D

Igen amúgy rossz, vettem egy doboz ovutesztet, ez jót tett a lelkemnek még kedden, végülis új hónap, új esély. Most meg próbálok másra fókuszálni, azért még az ovu is elég messze van.

De igazából az előző 2 napon nagyon nem volt hangulatom, csalódott voltam, ma már a nehezén szerintem túl vagyok.

2022. júl. 21. 22:13
 15/19 A kérdező kommentje:
hát nekem a 2. hónap sem jött össze. Mondjuk mindketten betegek is voltunk, bár azért voltunk együtt 2-3 naponta. Most rajtolt a 3. hónap. Utálom, amikor a peteérésem közeleg, mert megint ábrándjaim vannak, hogy mi van, ha most összejön.
2022. aug. 24. 11:05
 16/19 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Hogy alakult azóta? :)
2023. nov. 17. 09:13
 17/19 A kérdező kommentje:
azóta sem sikerült teherbe esnem, már másfél éve. A doki azt javasolta 1 év sikertelenség után, hogy menjek el kivizsgálásra, és a férjem is. Nem mentem el, még hiszek abban, hogy teherbe tudok esni. Amúgy azóta hullámzó, hogy hogy viselem, ha megjön a mensi. Minden hónapban egy gyász. Viszont, most kimaradt egy menzeszem, úgyhogy már annak is tudok örülni, ha időben megjön:)
2024. jan. 11. 09:19
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

A kivizsgálást kezdje a férjed, ő a könnyebbik eset, ha minden oké.

Persze a ti döntésetek, de ennyi idő után már érdemesebb lenne orvoshoz fordulni.

Az még nem jelenti azt, hogy nem fogsz tudni spontán megfoganni, de lehet, hogy valamit rendbe kéne hozni.

2024. jan. 11. 09:31
 19/19 A kérdező kommentje:

amúgy a férjem is azt mondta, hogy vele kezdjük, mert az a vizsgálat nem fájdalmas, csak segítsek neki:)

A tartós stressz is az oka lehet, munkahelyi gondok, ezért gondoltam, hogy még várunk....illetve van olyan ismerős, akiknél minden rendben volt, mégsem esett teherbe évekig, és csak lombikkal sikerült. Vagyis nem nyugtatna meg az sem, ha mindent rendben találnának az orvosok, attól még lehet, hogy ugyanúgy nem esem teherbe....Köszönöm az érdeklődést!

2024. jan. 11. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!