Lehet terhesség jele vagy forduljak orvoshoz?
Figyelt kérdés
Kisfiam fél éves. Nagyon szeretnénk neki kis korkülönbséggel tesót. 30 napos ciklusaim vannak 2 hónapos kora óta. Csak szoptatom. Elkezdtünk próbálkozni tesóval. Utoljára július 5-én volt menzeszem. Elmúlt kb 6-7 nap alatt teljesen azaz 10-11-én . Egyből aznap együtt voltunk. Most 17-18-án barnás folyásom volt egész nap. A beágyazódás tudtommal csak 1-1 csepp, nem folyás jellegű barnázás. Következőnek csak 4-én kell megjönnie. Valakivel volt hasonló? Inkább problémám van menjek dokihoz, vagy lehet baba ? Köszi!2022. júl. 19. 10:07
1/8 anonim válasza:
Orvoshoz terhességmegállapításra hiába mégy mert ha terhes is vagy akkor még állati korai.Max hcg vérvételnek látom értelmét.Magánban 3-4000 ft és kiderül terhes vagy e vagy sem.Ha nem vagy az akkor menj el orvoshoz mert más okozza a barnázást,mondjuk progeszteron hiány ami könnyen orvosolható progeszteronnal amit felír és ennyi de így látatlanban nehéz diagnosztizálni bárkit is.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen, az orvost arra értem, hogy eseteg valami más baj lehet-e, nem a terhesség. Türelemmel vagyok 😇Ha nincs baba akkor id elmegyek egy kivizsgálásra 😇
2022. júl. 19. 10:18
3/8 anonim válasza:
Ha ötödikén kezdődött a mensid, akkor most vagy a 15. ciklusnapon.
Ovuláció lesz ez, vagy lenne, inkább valami hormonzavar. Semmiképp nem terhesség.
4/8 anonim válasza:
Nemhiszem, hogy terhesség. Nem is értem, miből gondoltál arra.
6/8 A kérdező kommentje:
Ismerem a szervezetemet, nyílván azért tettem fel a kerdést, mert nem megszokott, hogy ovulálásnál barnázok. Beágyazódási barnázásra gondoltam, hátha volt valakinek ilyesféle dolog. A kérdést pedig mertem feltenni, mert terhesség utáni első hónapok vannak, és nem tudom milyen változást hozott magával 😇 Nem tudtam, hogy az ovuláció járhat ilyennel, köszönöm! :)
2022. júl. 19. 22:14
7/8 anonim válasza:
Ne fűzz hozzá túl sok reményt de szerintem azért ne hamarkodd el a dolgokat. Nekem nem egyszer így jelezte a szervezetem a terhességet ❤️ ha soha nem volt ovu alatt ilyen akkor várj 2-3 hetet, csak az után tesztelj,vagy napokon belül vérvétel ❤️
IGEN, LEHETSZ TERHES
8/8 anonim válasza:
Ismét elmopndom, ha menstruáltál - márpedig ezt írtad - akkor 15 nappal utána nem lesz beágyazódás, mert kb akkor ovulálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!