Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez már pozitív ovulacios teszt?

Ez már pozitív ovulacios teszt?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintetek a mai már pozitív? Ez Dávid 20-ás érzékenységű ovulacios teszt.

2022. júl. 19. 09:38
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
Lehet. Nalam ennel halvanyabb mar pozi volt (gorbe igazolta) de volt olyan 20as tesztem amirol leugrott szinte 2 napig
2022. júl. 19. 09:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát alapvetően negatív mivel még egyértelműen világosabb a t csík... amilyen poziközeli 3 napja én azt mondanám ma délután vagy holnap erős pozi lesz. Egyébként, ha ez ma pozi holnap látványosan negatívabb lesz... ha nem látsz egyértelmű pozi ovu tesztet akkor érzékenyebb kell, ha viszont lesz erős pozi a teszted akkor válts kevésbé érzékenyre, mert túlzottan poziközeli napokig és ez elvizonytalanít. Én negatívnak venném mert alapvetően az még.
2022. júl. 19. 10:47
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ez alapján akkor mikor lehetett ovulaciom?

[link]

2022. júl. 20. 10:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Vagy tegnap vagy ma délelőtt. Pozi teszt utáni negatív napon van ovu. Jellemzően hajnalban. Nálad nem egyértelmű a pozitivitás, az se biztos, hogy már volt ovud. Egyik lh teszt sem pozi továbbra sem. Hol tartasz a ciklusban, hány napos ciklusaid vannak? Hőt nem vezetsz esetleg? Próbálj meg érzékenyebb tesztet használni kövi ciklusban .
2022. júl. 20. 11:00
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

A ciklusaim jellemzően 30-31 nap, de mindig fáj a hasam ovukor, így kezdtem el tesztelni, bár korainak tartottam, ugyanis az utolsó ciklus első napja július 8.

Pcos-M van, IRrel. Korábbi ciklusban volt hogy a 25-s lh teszt szép pozitív volt. Van annak valami jelentősége, hogy ennyire sokáig erős de mégsem pozitív a teszt? Amiatt javasolod az érzékenyebb tesztet, hátha jobban nyomon lehet követni az lh csúcsot?

Nem, nem vezetek hőt.

2022. júl. 20. 11:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha július 8-án volt az első ciklusnapod, tehát akkor jött meg, akkor nem értem minek teszteltél ilyen korán.. ez lehet az oka annak, hogy nincs pozi ovuteszt. Ha július 8-án volt az első napod, akkor 30-31 napos ciklus esetén 22-25-e között lesz ovud. Túl korán teszteltél. Nekem 31 napos ciklus esetén 16. napon pozi az ovutesztem.

Ezért nem volt világos számomra, hogy most érzékenyebb vagy kevésbé érzékeny teszt kell. Nekem a 25-ös soha nem lett pozi, erősödött, majd halványult. (tehát volt ovum) 15-ös meg 5 napig pozit mutatott, tehát az túl érzékeny volt, mert pozinak látszott negatív napon is. 20-as vált be. Az mindig egyértelműen pozi lesz, ha eljön az ideje.

Nálad csupán tényleg annyi a gond, hogy túl korán kezdted a tesztelést. 30 napos ciklusnál 13. napon kell kezdeni, ha nem tudod pontosan neked milyen hosszú a luteális szakaszod. Te 10. napon kezdted....Várhatóan 4 napon belül lesz ovud, tesztelj bátran tovább és most legyetek együtt két naponta. Lehetőség szerint majd a pozi tesztes napon is. Remélem tudtam segíteni.

2022. júl. 20. 13:04
 7/8 A kérdező kommentje:

Amiatt teszteltem ilyen korán, mert szokott fájni a hasam, mint akinek meg kell hogy jöjjön a mensije. És fájt a hasam.

Teszteltek tovább, köszönöm ☺️

2022. júl. 20. 13:22
 8/8 anonim ***** válasza:
A hasfájás becsapós 😁 amúgy megértem én is volt, hogy az miatt korábban teszteltem, de gyakoribb, hogy már egy héttel hamarabb kezdödik a fájdalom... nehogy jól érezzem magam xD. Nekünk van már gyermekünk, szülés előtt pl soha nem tapasztaltam ovus tüneteket... még nyákot sem..azóta meg rosszabb mint a mensi, és sajnos megérzésre nem lehet hagyatkozni. Tovább tesztelgetsz és kiderül :) sok sikert!
2022. júl. 20. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!