Ez már pozitív ovulacios teszt?
Köszönöm!
A ciklusaim jellemzően 30-31 nap, de mindig fáj a hasam ovukor, így kezdtem el tesztelni, bár korainak tartottam, ugyanis az utolsó ciklus első napja július 8.
Pcos-M van, IRrel. Korábbi ciklusban volt hogy a 25-s lh teszt szép pozitív volt. Van annak valami jelentősége, hogy ennyire sokáig erős de mégsem pozitív a teszt? Amiatt javasolod az érzékenyebb tesztet, hátha jobban nyomon lehet követni az lh csúcsot?
Nem, nem vezetek hőt.
Ha július 8-án volt az első ciklusnapod, tehát akkor jött meg, akkor nem értem minek teszteltél ilyen korán.. ez lehet az oka annak, hogy nincs pozi ovuteszt. Ha július 8-án volt az első napod, akkor 30-31 napos ciklus esetén 22-25-e között lesz ovud. Túl korán teszteltél. Nekem 31 napos ciklus esetén 16. napon pozi az ovutesztem.
Ezért nem volt világos számomra, hogy most érzékenyebb vagy kevésbé érzékeny teszt kell. Nekem a 25-ös soha nem lett pozi, erősödött, majd halványult. (tehát volt ovum) 15-ös meg 5 napig pozit mutatott, tehát az túl érzékeny volt, mert pozinak látszott negatív napon is. 20-as vált be. Az mindig egyértelműen pozi lesz, ha eljön az ideje.
Nálad csupán tényleg annyi a gond, hogy túl korán kezdted a tesztelést. 30 napos ciklusnál 13. napon kell kezdeni, ha nem tudod pontosan neked milyen hosszú a luteális szakaszod. Te 10. napon kezdted....Várhatóan 4 napon belül lesz ovud, tesztelj bátran tovább és most legyetek együtt két naponta. Lehetőség szerint majd a pozi tesztes napon is. Remélem tudtam segíteni.
Amiatt teszteltem ilyen korán, mert szokott fájni a hasam, mint akinek meg kell hogy jöjjön a mensije. És fájt a hasam.
Teszteltek tovább, köszönöm ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!