Feleségem nagyon kisfiút szeretne, miért?
Mi meg mind a ketten csak lányt akartunk éd lányunk is lett. Na és? Magánügy.
Olyanra vágyik. Minden szülőnek van preferált nem. Csak nem vallja be magának se.
Amikor annak idején elkezdtünk próbálkozni a babával, nagyban hangoztattam, hogy én fiút akarok.
Aztán az évek során rájöttem, hogy azért akartam fiút, mert nem voltam rendben saját nőiességemmel, és tudatalatt tartottam tőle, hogy nem tudnék egy lánynak jó nőmintát mutatni, épp ahogy anyám sem tudott nekem (ahogy neki sem az ő anyja...).
Szóval nem is bánom, hogy akkor, 8 éve nem sikerült a baba. El kellett jutnom az önismeretben olyan szintre, hogy ez a téma ne okozzon szorongást. Anyámmal is rendeznem kellett a kapcsolatomat.
Nem lehet véletlen, hogy ezután sikerült csak a baba. Most 8 hetes terhes vagyok, így még kicsit várni kell, hogy kiderüljön a baba neme. Kisfiúnak is ugyanúgy örülnék, de most már a lány felé húzok. 🙂
Az elsö kettönél inkább fiút szerettem volna (az elsönél nem is volt igazán megbeszélve lánynév), mindkettö lány lett. A harmadik terhességnél már inkább lányt akartam volna - azt már ismertem -, erre két fiú született.
(Régebben születtek, akkoriban még a terhesség alatt nem lehetett megtudni a gyerek nemét)
De ettöl függetlenül soha nem jutott eszembe a szülés után, hogy a másik nem jobb lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!