Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív vagy negatív ?

Pozitív vagy negatív ?

Figyelt kérdés

2 nappal menzesz előtt volt egy full negatív Predi tesztem, most 2 napja vagyok nemvárt után és ezt teszteltem.

Néztem a stoppert és a második csík egy perc múlva megjelent!

Újra fogok tesztelni majd 1-2 nap múlva viszont annyira boldog vagyok hogy el sem hiszem !

Ezért érdekelne, hogy szerintetek is pozitív ? Volt valakinek hasonló és baba lett ?

Olyan rég szeretnénk már…

(Egyébként tünetem: nem jött meg, émelygés, szédülés, Bimbók érzékenyek, puffadas, és elég gyakran járok pisilni pedig nem iszok valami sokat.)

2022. júl. 15. 04:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
43%
Ne foglalkozz a hülyékkel, igen, ez abszolút pozitív. Nem éppenhogy, hanem nagyon! Boldog babavárást! (nekem 4-5 nappal nemvárt előtt negatív lett a tesztem, most újra elkezdtem reménykedni, a te példádon)
2022. júl. 15. 11:27
 12/17 A kérdező kommentje:

11# köszönöm szépen és neked is sok sikert !!

Szorítok neked!!:)

2022. júl. 15. 13:31
 13/17 A kérdező kommentje:

10#

Predictor early 10es teszt volt

(Elvileg 6 nappal nemvárt előtt már lehet tesztelni)

Viszont nemvárt előtt 2 nappal ahogy írtam full negatív volt… el is keseredtem, hogy akkor tuti nem jött össze.. viszont furcsán éreztem magam ezért ma megkockáztattam és hát egy perc alatt már ezt az eredményt kaptam.

Holnap egy másik teszttel újra tesztelek majd:)

2022. júl. 15. 13:33
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
10-es vagyok. Köszi a választ! Hasonló cipőben járok! Nekem tegnap kellett volna megjönni, tegnapelőtt 10-es tesztem negatív lett, azóta se jött még meg, de most egyelőre várok, hogy mi lesz, nem tesztelek 😊
2022. júl. 15. 14:41
 15/17 A kérdező kommentje:
Én holnap reggel vagy vasárnap reggel tesztelnék:)
2022. júl. 15. 15:34
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez bizony pozitív, gratulálok jó babavarást.
2022. júl. 16. 20:04
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Én őszintén örülök mindenkinek, akinek sikerül, mert tudom, hogy én is mennyire boldog voltam, amikor pozitív lett a tesztem. Szóval gratulálok és minden jót! De azt én sem értem, hogy ezen mit kellett megszavaztatni 😃. Mi nem volt egyértelmű?
2022. júl. 16. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!