Mi történhet akkor, ha az apa napi szinten használ marihuanát (más nem) és teherbe ejti a barátnőjét (aki nem használ semmi és soha)! Nagy a valószínűsége, hogy beteg lesz a gyerek vagy nő terhesség alatti fogyasztása a mérvadó?
A drogozás nem feltétlenül köthető alacsony iskolázottsághoz! Vannak orvosok, jogászok... is akik rendszeresen használnak drogot! Ezzel nem lehet takarózni! Nem minden drogos tengődik az utcán!
Egészségesnek egészséges lehet a gyermek, de azt még a születése után sem lehet biztosra állítani! Sosem tudni, mikor veszik észre a betegségét, ha egyáltalán lesz neki!
De jó is lehet, ha beszívott apa fürdeti a gyereket!
Egyébként a drogfüggő nők gyermekei is lehetnek egészségesek, leszámítva, hogy a gyermek már függően születik meg, s hetekig tart, mire leszokik a drogról, közben meg csak sír, mert a leszokás neki is ugyanolyan fájdalmas, mint a felnőtteknek, mert hiányzik neki! Csak az a helyzet, hogy a baba nem tehet róla, hogy így születik!
Kérdező, bármi lehetséges, nem jó, hogy fűvezik a párod, de attól még lehet egészséges a babád.
Szerintem, ne ezen az oldalon kérdezgess, hanem kérdezd meg az orvosodat, amikor mész hozzá vizsgálatra, mik az eélyek, mit javasol.
Tegyük fel, hogy megszületik a baba és beteg lesz, rendellenességgel jön világra, vagy csak később derül ki. Az oka ismeretlen. Az orvosok sem tudják. Annyit mondanak rá:pech, benne van a pakliban.....
Nos, ebben az esetben el tudna apuka és anyuka számolni a lelkiismeretével? Nem hiszem el, hogy nem futna végig az agyukon, hogy mi lett volna, ha......
Szerintem egy drog sem ér annyit, hogy veszélyeztessem, akár csak elméletben is, a babám életét....
Aki napi szinten füvezik, az függő igenis.
Olyan embernek, aki nem képes azt az "áldozatot" meghozni a család érdekében, hogy letegye, nem szülnék. Mivel ez azt jelenti, hogy önmaga fontosabb az én és babám életénél.
Szia!
KÉRDÉSedre a válasz! Ismerek olyat, ahol apuka szívott, és a gyereknek az égvilágon semmi baja nem lett. Sőt ismerek olyat is, aki egy kis szintetikust is nyomott magába, elmentek valami genetikai UH-ra (nem értek hozzá, laikus vagyok), súlyos pénzeket kifizettek arra, hogy megnézzék, a babával minden rendben van-e! A doki azt mondta, hogy nem az számít, hogy apuka mit csinált, hanem hogy anyuka ne éljen ezekkel a szerekkel, mert, hogy a magzat benne fejlődik! Szóval a környezetemben még nem láttam olyat, aki beteg lett volna emiatt! Ezzel nem azt mondom, hogy apuka jó fej, hogy füvezik!
Különben a füvesekkel szerintem, hangsúlyozom szerintem nincs semmi baj. Inkább egy füves havert, barátot szeretnék mint egy alkoholistát!
Más: Hollandiában a kávézókban nem egyszer láttam anyukát, apukát, gyerekeket. Apuka, anyuka füves cigit szívtak, gyerekek üdítőt ittak. Nem hiszem, hogy anyuka nem szívott terhessége előtt semmit, ha már később a gyerekeivel együtt megy szívni!
Nyugodtan lepontozhattok, én legalább a kérdésre válaszoltam!
Hogy lehet eleve egy ilyen embernek gyereket szülni?
érdekes meglátás a nő részéről:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!