Aktus után-miután a férfi beleélvezett a nőbe-hány nappal jelennek meg a terhesség első jelei, tünetei?
Figyelt kérdés
Persze ha a nő teherbe esik.Legyetek szivesek normális válaszokat írni.Köszönöm.2010. szept. 21. 14:19
11/15 anonim válasza:
3. vagyok:
Második gyerekemmel az aktus utáni 9. napon kezdődött a hányinger és émelygés, bocs ha mások szerint kizárt. :o)
12/15 anonim válasza:
5 hónapja, hogy a "férjem belém élvezett", de ha nem nőne a hasam, és nem maradt volna el a mensim, még mindig nem érezném, hogy terhes vagyok. :) Bocsánat, nem elbagatellizálni akartam a kérdést, szerintem is legkorábban a mensi elmaradása körül érezhet valamit a nő. Bár vannak kivételek, akik hamarabb érzik, és vannak olyanok is, mint én, hogy tényleg semmi "bajuk" az égvilágon...
13/15 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Természetesen 5 hónapja, hogy úgy élvezett belém, hogy abból baba lett. :) Azóta már... khmmm... :))
14/15 anonim válasza:
21:46 De a 9. nap nem a 2-3. nap, akkor már elkezdődik a beágyazódás, és elkezd termelődni a HCG, de az is igaz, hogy még nagyon kevés a tünetekhez. Bár nekem is volt "tünetem", többet jártam pisilni éjszaka a menzesz elmaradása előtt, de lehet, csak idegeskedtem:)
15/15 anonim válasza:
Persze, sok nő érzi a nem várt menzi előtt a "tüneteket", aztán meg ugyanannyi nőnél kiderül, hogy mégsem terhes. Annyi minden produkálhatja ezeket, sőt sokan be is képzelik, hogy ezek nem biztos jelei a terhességnek. Nálam is volt, hogy éreztem ilyeneket régebben, a végén meg 1 csíkos teszt és megjött, szóval ezekben nem lehet megbízni. Csak a tesztben szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!