A teszt pozitív, de a doki szerint nincs semmi. Lehetek azért terhes?
Figyelt kérdés
nov 22 volt az utolso mensim azota semmi! otthon a clear blue teszt dec. 26 an pozitiv...dec 28. an doki aki kozli sem mehen belul sem kivul terhesseg nem igazolhato! uh 2 doki is megnezett! annyit diagnosztizaltak hogy keves hasi folyadek de semmi koros! vissza rendelt 5 nap mulva vagyis ma! beta hcg meghatarozasra levettek a vert holnap hivjam vissza! szerintetek? mehen kivuli lesz? ma megsem viszgalt! 5 nap alatt nem valtozhat semmi? a melleim nagyon erzekenyek es teljesen kivan szaradva a bimbo es korulotte is.... azonkivul apro kis dudorok amik ugyancsak jo pirosak! szurkalasok alhasban de a doki szerint ez jelentektelen..... tapasztalt korabban valaki hasonlot? koszi a valaszokat! azt mondta ha pozitiv akkor azonnal mutet mivel tuti mehen kivuli.....5 nap alatt valoban nem valtozhat semmi?2008. jan. 2. 11:17
1/3 anonim válasza:
Sajnos,ha méhen kívül tapadt meg az embrió,akkor ott ma´r változás nem lehet´se´ges.Az meg a te érdeked,hogy akkor mnnél sürgösebben ella´ssanak.Remélem,hogy nem így fog történni.
2/3 anonim válasza:
Szia! Mivel akkor nem láttak semmit, se méhen belül, se kívül, nem biztos, hogy méhen kívüli terhességed van. Lehet, hogy még olyan picike volt, amit még nem láthattak. Azt nem írtad, hogy hasi vagy hüvelyi uh volt. A hüvelyin sokkal előbb látnak mindent, mert jobb a felbontása. Nyugodj meg, lehet, hogy minden rendben van!! Majd írd meg, hogy mi lett az eredmény, szorítunk Neked (nektek)!
3/3 anonim válasza:
Szia!Én hasonló cipőben járok.Nov. elején 1szer nem védekeztünk.23-án menstruáltam rendesen-vagyis úgy tűnt.Aztán valamikor dec. elején voltunk 1ütt, de védekeztünk.Dec. közepén elmentem citóra, barnás vérzésem kezdődött..Mikor 5 napott késett a mensim csináltam tesztet, de nem is gondoltam komolyan, erre:+.Ez volt dec28-án.Másnap hüvelyi uh. :semmi nem látszik.Mondtam, hogy szerintem vagy nov. elején lettem terhes-de akkor már rég látszani kéne valaminek, vagy méhen kívüli?- vagy sehogy..Azt mondták vagy elhalt vagy még túl korai terhesség.Ma +int csináltam tesztet:+.Péntekre van időpontom citó eredményért.Ráadásul ott nincs is uh.Még majd kéregetnem kell, hogy átküldjenek uh-ra.De lehet majd azt mondják még nem menjek mert 6.héten nem biztos látszik.De mi van ha idősebb terhesség csak rossz helyen van??Szóval megértelek..én is ideges vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!