Mennyit fogytatok, ami hozzájárult a sikeres teherbeeséshez?
Szia. Én 156ról mentem le 128-ra (180cm vagyok), amikor összejött a babám. Mondjuk a második hónapban összejött, nem próbálkoztunk sokáig. Nem mindenkinél számít a súlyfelesleg, de általában nehezíti a teherbeesést. Amit te már leadtál az nagyon sokat számít! Ha ez okozott gondot, akkor már biztos javult a helyzet!
Kitartás! Sok sikert! :)
A vérvételedben inzulin szintet néztek, vagy csak cukrot?
Ha az inzulinszinteddel van gond, akkor kell fogyni, mert az okozhatja, hogy hormonzavar miatt nem érik meg a petesejt, nem reped nem tűsző, és ezért nem jön a babó. Ezen segít a fogyás, és a szénhidrát és cukor mentes kajálás. JEZLEM: A KRUMPLI EGY SZÉNHIDRÁT BOMBA. Max. néha héjába főve ehető, a rizs jobb, de abból is a barna. Helyette: hajdina inkább. Tésztából viszont a durum tészta diétás, abból heti 1X nem túl nagy mennyiség fogyasztható, de krumplit tényleg ne nagyon, az nem épp fogyókúrás kaja. Salátát, párolt zöldséget enni a csirke mellé, és tényleg barna kenyeret írtak elő nekem, de képzeld pirítva nem diétás, hanem nyersen, mert a magas rosttartalma miatt diétás a dolog, ami pirítva kiég belőle.
Engem így okítottak ki. Ja,meg h. reggel 1 szelet barna kenyér, tízóraira egy natúr joghurt, gyümölcs. Ebédre, amit írtam: pipi husi+ zöldség, rizs, uzsira megint gyümölcs, meg korpovit keksz, vagy rozs abonett, vacsira pedig ehető újra kis főtt kaja, pl.: rakott zöldség, csőben sült zöldség, vagy barna kenyérből szendvics, de nem szalámival, hanem sonkával, mert a szalámi szénhidrát dúsabb. Inni meg rengeteg vizet. Remélem nem tartasz okoskodónak, csak én is ezt csinálom hónapok óta, és még torna heti 3X fél óra, és a 40-33 napos ciklusaim szépen beálltak 28 naposra fixen, és leadtam 8 kilót, és remélem a baba is összejön, bár utóbbi hónapokban nem pont félidőben tudtunk összebújni, hanem előtte utána mindig...
SOK SIKERT!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!