Mennyit fogytatok, ami hozzájárult a sikeres teherbeeséshez?
Figyelt kérdés
2010. szept. 21. 12:18
1/16 anonim válasza:
Én nem fogytam semennyit. 60 kg-val kezdtem. Miért kellett volna fogyni? Vagy esetleg fogyokúrázni szeretnél mielőtt terhes leszel?
2/16 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ez járult hozzá, de én 5 kilót fogytam előtte.
4/16 anonim válasza:
Előző vagyok. Nem fogyóztam, más okból fogytam le.
5/16 anonim válasza:
ez nagyon sok mindentől függ, pl én a másik oldal vagyok kb mindenki anorexiásnak hitt és azt mondták így nem lehet teherbe esni, de sikerült, elsőre. Egy kis túlsúly nem akadály, sőt még mondják is h jó lehet, max esztétikailag lesz rosszabb, de nagyobb túlsúly nehezítheti a terhességet. Mennyi vagy, ha nem sértelek meg?
6/16 anonim válasza:
Én azt olvastam,hogy az adott testsúly 5 %-nak elvesztése már nagyban javítja a termékenységet, már ha van túlsúlyod. Hát nálam nem jött be. Sajnos.
7/16 anonim válasza:
SZia! Túl súllyal küzdesz? A doki javasolt fogyást?
8/16 A kérdező kommentje:
sziasztok, bocsi kimaradt 105kg-ról indultam, most 92kg vagyok, nagyon bízom benne,hogy segít a babóban,még 10 kg-ot szeretnék leadni.
2010. szept. 21. 13:10
9/16 anonim válasza:
A fogyás mindenképpen segíteni fog, de ne várj azonnal csodát!!!!!
Hogy fogytál?
10/16 anonim válasza:
szerintem ez nem durva súlyfelesleg, barátnőm is ennyi.....a fogyás lehet,h segít, de a folyamat alatt lehet h kisebb esélyed van mégis teherbe esni......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!