Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehet terhes?

Szerintetek lehet terhes?

Figyelt kérdés
Egy lánnyal baleset történt szex közben, kilyukadt a gumi. Észrevettük, kb. 27 órával az aktus után vett be Escapelle-t. A szex kb. félidőben volt, nem pontos a ciklusa. Aktus után 22 nappal negatív teszt, azonban már napok óta késik. Időközben, "nem naptári" menstruációja volt (jóval idő előtt megjött), bár ez eltért jellegben a hagyományos mensijétől. Lehet terhes?

2022. júl. 8. 22:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Nem
2022. júl. 8. 22:15
 2/11 anonim ***** válasza:
54%
Lehet-e?Persze hogy lehet.De az is lehet,hogy nem.
2022. júl. 8. 22:16
 3/11 A kérdező kommentje:
#2 ez nem túl konkrét.:( azért kérdezem itt, mert nincs ilyenben tapasztalatom, szóval olyanoktól várnék választ, akik tisztában vannak a dolgokkal, ezáltal indokolt választ tudnak adni.:/
2022. júl. 8. 22:31
 4/11 anonim ***** válasza:
91%

Ahhoz kèpest, hogy "egy lány", elèg sokat tudsz a ciklusáról. 🤣🤣

Kicsim, anonim oldal, senki nem ismer rád. Az esemény utáni felborítja a ciklust, tesztet csinálj folyamatosan.

2022. júl. 8. 22:40
 5/11 A kérdező kommentje:
Jogos:) De azért annyit tudok, hogy 2 héttel aktus után azért illik a petesejtnek beágyazódni, és a szervezetnek HCG-t termelni. Akkor 3 héttel utána, már nagyon megbízhatónak kéne a tesztnek lennie, nem?
2022. júl. 8. 22:44
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem az. Én is vettem már be escapelle-t, nálam utána minden rendben ment, de egy ismerősömnek utána megzavarta a ciklusat kicsit, hiszen egy hormonbombát kap.
2022. júl. 8. 22:53
 7/11 anonim ***** válasza:
16%
BMI függő a hatás. Ha BMI magas, Escapelle után maradhat terhes. Leginkább egy ultrahang lenne a biztos.
2022. júl. 8. 23:31
 8/11 anonim ***** válasza:
19%
3.:Történt ilyen majdnem,de szerencsére én az aktus közben érzékeltem,hogy kilyukadt.Egyébként a fiúval történt a baleset,mivel az ő ....-án lyukadt ki.
2022. júl. 8. 23:37
 9/11 anonim ***** válasza:
95%

Nem terhes, ha aktus után 22 nappal negatív a teszt!

Nincs olyan, hogy "nem naptári menstruáció", az esemény utáni akár hónapokra összezavarhatja a hormonrendszert minden is normális lehet.

2022. júl. 9. 06:03
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2022. júl. 9. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!