Nem terveztük volna a babát.(a terveinkben egy 3-4év múlva lett volna) Pont nem védekeztünk mikor elvileg a legtermékenyebb voltam(véletlen). Az utóbbi héten kétszer is a semmiből elhánytam magamat, egyszer a munkahelyemen ahol el is kezdek cukkolni h biztos terhes vagyok. A párommal megbeszéltük, h nem lett volna akkora baj ha becsúszik a baba, mert akkor ennek így kellett lennie. Nem paráztunk, nem voltunk feszültek, h úristen milesz ha most terhes vagyok. Egyszerűen vártuk az eredményt. 2 napja késik még nem csináltam tesztet, de úgy érzem megfog jönni. Szóval ezekszerint nem vagyok terhes. Mégis szomorú vagyok, és nem értem miért. Nem most lett volna legalkalmasabb, (anyagilag értem) így legalább legközelebb jobban odafigyelünk.
Más is volt így? Persze tudom pár nap és ez a szomorúság is elmúlik. Csak érdekesnek tartom ezt a reakciómat.
2022. júl. 3. 14:26
1/10 anonim válasza:
Mert nő vagy és benned van az anyai ösztön azért.
2022. júl. 3. 14:34
2/10 anonim válasza:
Hát én mindhárom terhességemmel úgy éreztem, meg fog jönni. Amíg nem csináltál tesztet, abba se éld bele magad, hogy nem vagy terhes.
2022. júl. 3. 14:55
3/10 anonim válasza:
Előbb csinálj tesztet, utána sirasd meg.
2022. júl. 3. 14:58
4/10 anonim válasza:
Ja és majd utána megvigasztalunk valamelyik eredmény miatt :D Mert ez most az "az is baj, ha van rajta sapka meg ha nincs" tipikus esete. A koraterhes tünetek meg pont ugyanolyanok, mint a menzesz előttiek, tehát bármi lehet.
2022. júl. 3. 15:00
5/10 anonim válasza:
Én is úgy éreztem, hogy meg fog jönni, sőt a mai napig gyakran érzem...6 hetes vagyok, a doki szerint ez teljesen normális. Drukkolok!
2022. júl. 3. 15:10
6/10 anonim válasza:
Én is úgy éreztem, hogy basszus meg fog jönni.
Sőt a mai napig vannak ilyen érzéseim, pedig 36 hetes terhes vagyok...
CSinálj tesztet. Ha pedig negatív, de rájöttél, hogy szeretnél babát, akkor tudatosan kezdjetek azon dolgozni, hogy olyan körülmények legyenek, ahová tudnátok fogadni: új szakma kitanulása, új munkahely váltása, spórolás stb.
Ha pedig nem akartok vagy nincs rá keret, addig basszus védekezz már!!!
2022. júl. 3. 15:41
7/10 anonim válasza:
Tesztelj, en heteken át éreztem ugy, hogy menten megjön. Mind a négyszer.
2022. júl. 3. 16:37
8/10 anonim válasza:
Terhességem első 1,5 hónapjában mindjsrat megjön érzésem volt, csinálj tesztet. Hátha
2022. júl. 3. 19:55
9/10 anonim válasza:
Tesztelj, és utána kiderül mi van.
2022. júl. 4. 08:53
10/10 anonim válasza:
én is pont így voltam! de jó, hogy van sorstársam! Fogamzásgátlót szedtem, de abban a hónapban 2x is elrontottam a gyomrom, és hánytam, vagyis a bevett tabletta hatástalan volt, nem védekeztünk másképp. Volt 1-2 érdekes tünetem, így vettem tesztet. Nem akartunk akkor még babát, így féltem, hogy terhes lehetek. De! Amikor a teszt a végén kiírta, hogy negatív, annyira elszomorodtam, hogy sírva fakadtam. Pedig nem akartunk akkor még babát, de mégis, abban az 5 percben azt kívántam, bárcsak pozitív lenne. Sok sikert nektek, remélem, hogy szívetek kívánsága beteljesül!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!