Szerintetek az ilyen x-epil terhességi teszt kimutatja már a terhességet a nem várt utáni napon?
Vagy többet kéne várni?
Erről van szó:
Ez hányas erősségű? És melyik számít érzékenynek? Mert szokták itt írni, hogy 10-es, 25-ös stb, de nekem fogalmam sincs melyik mit jelöl.
Ma van a nem várt napja, de eddig se híre, se hamva, remélem így is marad. :)
Menzesz előtt, mindig a derekam szokott fájni, meg már 1-2 nappal előbb barnázni szoktam, de most ezek nincsenek, csak szúrkál a alhasam, mint mikor peteérésem van. Viszont tegnap teszteltem egy olcsóbb fajta teszttel, de az negatív volt.
Ez az a teszt:
Ebben kettő volt, de már elhasználtam, ez az x-epil az utolsó tesztem, ami van otthon és nem szívesen megyek el venni.
De ezt hol látjátok, hogy milyen erősségű?
Az x-epil hányas?
És a második, ami 2 db-os?
Ez 25-os . Tizessel probald meg.
Utolsó, neked melyik teszt mutatta ilyen korán?
És amúgy ha patikába megyek és úgy kérem, hogy 10-es érzékenységű terhességi teszt, akkor szerintetek fogják tudni mit akarok?
Nem tudom az x-epil milyen érzékenységű/pedig pár napja teszteltem vele 😅/de a második linken amit küldtél oda van írva a doboz elejére alul,hogy magas érzékenység 25mlU/ml
Olyat keres amire 10mlU/ml van írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!