Mellbimbó udvaron fehér pöttyök terhesség?
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
Vannak furcsa adolgok az életben!
Nem minden a tankönyv szerint történik! És nyugi én nem vagyok istennő és én nem itélkezek mások felett!
Kérdező írj majd ,hogy mi lesz a vége! Ne add fel a reményt. Reméljük ,hogy nálad jelezhet terhességet,de ha mégse akkor majd a következő hónapban! Csak pozitívan!
Kedves kérdező!
Egy dolgot tanulj meg, ha nem ugy ugrálsz ahogy a gyakorin mondják akkor te egy kaka vagy!
Egyre többet csalódok. Értelmesen gondolkodni sajnos nem tudnak és csak a saját meggyőződésüket károgjak!én sajnálom ,hogy itt a gyakorin már 95%ban a begyöpösödött károgók vannak!
Az biztos ,hogy én végleg befejeztem ezt az oldalt mert már egy vicc amit csinálnak!
24es én csak logikusan gondolkodtam és igazam is lett😉
Szép napot mindenkinek!
"Beágyazódás az ovuláció után nagyjából 5-10 nappal történik"
Abban ,hogy hamar beágyazodik semmi extrém nincs ,és ha többször volt terhes simán lehet egy nagyobb hcg löket. Nem véletlen ,hogy nagyon tág a hcg érték határa. Mindenkinek más mennyiségben termelődik. És azt tudjuk ,hogy a beágyazódás kezdetének a pillanatában elkezd termelődni a hcg! Nem kéne bántan és sértegetni a másikat mert ő nem az átlag szerint működött abban a ciklusban!
Ha valaki már többször vetélt nyilván és még szeretne babát nyilván jobban érdekli és figyeli a saját testét.
Még nem, megvárom inkább, hogy késsen 1-2 napot, remélem, hogy így lesz. :)
Még mindig ott vannak amúgy a mellemen, és tegnap elég erős hányingerem/émelygésem volt, meg is lepődtem mert nem ettem semmi olyat ami okozhatná...De nem élem bele magam meglátjuk, és megírom mi lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!