Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mellbimbó udvaron fehér...

Mellbimbó udvaron fehér pöttyök terhesség?

Figyelt kérdés
Ma fürdés közben vettem észre hogy a mellbimbó udvaromon a mirigyek kicsit megdagadtak és fehérré változtak. A hasamban szúró/húzó jellegű érzést érzek, még 1 hét van a nem vártamig. Sosem volt még ilyen a mellem velem mensi előtt. Ovu előtt pár nappal voltam együtt a párommal, illetve 2 napja, ami már nem túl termékeny időszak. Valakinél volt hasonló a terhesség jele? Fél éve próbálkozunk:)

2022. jún. 30. 23:26
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
75%
Akkor az nem 6 dpo volt 😄. Akármennyire is szeretnéd, nem vagy biológiai csoda és termékenységi istennő, akinek 6 nap alatt beágyazódik és még annyi hcg-t is termel, hogy szinte erős + legyen a teszt. Hagyjuk már, ne fárassz.
2022. júl. 1. 14:00
 22/29 anonim ***** válasza:
27%

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..

Vannak furcsa adolgok az életben!

Nem minden a tankönyv szerint történik! És nyugi én nem vagyok istennő és én nem itélkezek mások felett!

Kérdező írj majd ,hogy mi lesz a vége! Ne add fel a reményt. Reméljük ,hogy nálad jelezhet terhességet,de ha mégse akkor majd a következő hónapban! Csak pozitívan!

2022. júl. 1. 14:08
 23/29 A kérdező kommentje:
Ne vitázzatok csajok :) mindenki teste más, nekem is volt olyan barátnőm aki viszonylag hamar érezte magán a tüneteket, míg más hónapokig nem.
2022. júl. 1. 14:28
 24/29 anonim ***** válasza:
35%
Ja, te vagy akinek semmi nem volt jó, se digitalis se semmi, aha😂😂😂😂
2022. júl. 1. 14:49
 25/29 anonim ***** válasza:
47%

Kedves kérdező!

Egy dolgot tanulj meg, ha nem ugy ugrálsz ahogy a gyakorin mondják akkor te egy kaka vagy!

Egyre többet csalódok. Értelmesen gondolkodni sajnos nem tudnak és csak a saját meggyőződésüket károgjak!én sajnálom ,hogy itt a gyakorin már 95%ban a begyöpösödött károgók vannak!

Az biztos ,hogy én végleg befejeztem ezt az oldalt mert már egy vicc amit csinálnak!

24es én csak logikusan gondolkodtam és igazam is lett😉

Szép napot mindenkinek!

2022. júl. 1. 15:03
 26/29 anonim ***** válasza:

"Beágyazódás az ovuláció után nagyjából 5-10 nappal történik"

Abban ,hogy hamar beágyazodik semmi extrém nincs ,és ha többször volt terhes simán lehet egy nagyobb hcg löket. Nem véletlen ,hogy nagyon tág a hcg érték határa. Mindenkinek más mennyiségben termelődik. És azt tudjuk ,hogy a beágyazódás kezdetének a pillanatában elkezd termelődni a hcg! Nem kéne bántan és sértegetni a másikat mert ő nem az átlag szerint működött abban a ciklusban!

Ha valaki már többször vetélt nyilván és még szeretne babát nyilván jobban érdekli és figyeli a saját testét.

2022. júl. 1. 17:26
 27/29 anonim ***** válasza:
Kerdező teszteltél?
2022. júl. 4. 06:03
 28/29 A kérdező kommentje:

Még nem, megvárom inkább, hogy késsen 1-2 napot, remélem, hogy így lesz. :)

Még mindig ott vannak amúgy a mellemen, és tegnap elég erős hányingerem/émelygésem volt, meg is lepődtem mert nem ettem semmi olyat ami okozhatná...De nem élem bele magam meglátjuk, és megírom mi lett :)

2022. júl. 4. 15:15
 29/29 A kérdező kommentje:
Végül megjött... sajnos minden hónapban van valami olyan tünet amibe kapaszkodhatok, hogy terhesség jele, mint pl most a hányingerek, émelygések...
2022. júl. 10. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!