Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mellbimbó udvaron fehér...

Mellbimbó udvaron fehér pöttyök terhesség?

Figyelt kérdés
Ma fürdés közben vettem észre hogy a mellbimbó udvaromon a mirigyek kicsit megdagadtak és fehérré változtak. A hasamban szúró/húzó jellegű érzést érzek, még 1 hét van a nem vártamig. Sosem volt még ilyen a mellem velem mensi előtt. Ovu előtt pár nappal voltam együtt a párommal, illetve 2 napja, ami már nem túl termékeny időszak. Valakinél volt hasonló a terhesség jele? Fél éve próbálkozunk:)

2022. jún. 30. 23:26
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
56%
Hú 10es te nem csak világtalan vagy de hülye is. Mindig jöttök itt vitatkozni a 6-8 osztályos "képzettségetekkel" és cáfoljátok az elemi biológiát. Örülj a köülködnek, annak osztogasd a hülyeségeidet.
2022. júl. 1. 08:48
 12/29 anonim ***** válasza:
0%
Te sokkal okosabb vagy
2022. júl. 1. 08:54
 13/29 anonim ***** válasza:
23%

Ha minden olyan fekete -feher lenne mint ahogy ti gondoljátok a vilagon semmi gond,izgalom nem lenne!örülünk ,hogy ti csak a biológia könyből tudjátok a terhesség rejtelmeit!

Kérdező!simán lehet terhessegtől de lehet ,hogy nem.majd írj hogy mi lett.

2022. júl. 1. 09:07
 14/29 anonim ***** válasza:
80%
Hát ha valami, akkor általában a tudomány fekete-fehér. :D De nem érdemes veled vitatkozni, de azért orvosoknál okosabbnak ne hidd magát. (nézz utána a neten, ők miket mondanak a témában)
2022. júl. 1. 12:04
 15/29 anonim ***** válasza:
0%

Néha nézz utána a dolgoknak mert a fekete-fehérből sokszor lesz több szín!

Jó olvasgatást!

2022. júl. 1. 12:11
 16/29 anonim ***** válasza:
73%
Te pedig annyi szívességet tegyél meg, hogy mást nem áltatsz a hülyeségeiddel:) Fel sem fogod szerintem, mennyire káros meg undorító dolog, hogy reményt keltessz egy nőben, aki gyerekre vágyik, és aztán később hatalmasat fog csalódni. Te leszel érte a felelős
2022. júl. 1. 12:14
 17/29 anonim ***** válasza:
🤣🤣🤣🤦‍♀️
2022. júl. 1. 12:28
 18/29 anonim ***** válasza:
25%

Azért ha mégis pozi lesz a kérdező tesztje légyszíves kezdj el gondolkodni!

Mielött még jobban ideges leszel és elhordasz engem minden szarnak ,hidd el én már elgondolkodtam a saját tapasztalatomon és tüneteimen. És bárkinek akir érdekel szivesen elmondom ,hogy NÁLAM hogy volt.

2022. júl. 1. 12:46
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Eros pozi 6 dpo 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
2022. júl. 1. 13:14
 20/29 anonim ***** válasza:
0%
Keress rá és megtalálod😉
2022. júl. 1. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!