Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor teszteljek, ha rengetege...

Mikor teszteljek, ha rengeteget pisilek?

Figyelt kérdés
Amúgy is, de ebben a dög melegben rengeteget iszom, fél óránként pisilek, éjszaka is többször. Kedden kellett volna megjönnie, de nem érzem a szokasos tüneteket, viszont a mellem rettenetesen érzékeny, különösen a bimbóm, és a méhem is olyan, mintha kemenyedne, vagy nem tudom, de diszkomfortos. Jó pár honapja próbálkozunk nagyon reménykednék már. Egyetlen tesztem volt itthon, ma ellőttem de negatív lett (persze szinte átlátszó volt a pisi, és amúgy is most délután csináltam már. De reggel sem "koncentrált" mert nagyon meleg van, állandóan iszom és pisilek. Most talán szombat délelőtt eljutok tesztet venni, de lehet csak jövő hét elején. 😒 A kérdésem, hogy az említett tünetek utalhatnak e terhességre illetve mikor kellene tesztelem? Most megvártam, míg majd bepisilek,hogy elég sok legyen, de így is víztiszta volt szinte. Ne igyak? Így is alig alszom a melegtől, meg szomjas vagyok. (megy a ventilátor, de sajnos panel sokadik emelete)

2022. jún. 30. 14:22
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Ertheto! Persze! :) Majd ha teszteltel ird meg az eredmenyt! :)
2022. jún. 30. 20:13
 22/28 A kérdező kommentje:
Oké. De nem járok minden nap erre. A biztonság kedvéért írj a kérdésem alá néhány nap múlva, ha elfelejteném! Remélem eljutok szombaton tesztért, ha nem, akkor csak hétfőn.
2022. jún. 30. 20:29
 23/28 anonim ***** válasza:
Rendben! Irok! Szoritok a pozitiv tesztert!
2022. jún. 30. 20:31
 24/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm ❤️ remélem, ideje lenne már.
2022. jún. 30. 20:39
 25/28 A kérdező kommentje:

Ezúttal egy kicsit erősebben, de ott van a két csík!

Es most már tesztelés után kb egy perccel megjelent. 🌸🌸🌸🌸🌸 Bocsi lányok, ne kérjetek képet, be akartam linkelni, meg a kepfeltoltessel is szrakodtam kicsit (sosem töltöttem meg fel semmit) de azt írja h a válasz mezőben olyan szöveget próbálok elhelyezni ami nem lehetséges (kepfeltoltes), ugyh hagyom. Ne írjátok hogyan lehetne még, mert értékesebb az időm , mint h ezzel foglalkozzak, de a lényeg, pozitív! X-epil 25ös érzékenységű terhességi teszt (csütörtökön is az volt), ezúttal reggeli első vizeletbol, bár éjszaka kétszer is kimentem,legutóbb hajnali negykor, ittam is, most pedig hétkor teszteltem.

2022. júl. 3. 07:32
 26/28 anonim ***** válasza:
gratulálok 🥰
2022. júl. 3. 08:19
 27/28 anonim ***** válasza:
Gratulálok! 😊
2022. júl. 20. 17:19
 28/28 anonim ***** válasza:
Mi ujsag? Minden rendben? 🤗
2022. júl. 20. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!