Amúgy is, de ebben a dög melegben rengeteget iszom, fél óránként pisilek, éjszaka is többször. Kedden kellett volna megjönnie, de nem érzem a szokasos tüneteket, viszont a mellem rettenetesen érzékeny, különösen a bimbóm, és a méhem is olyan, mintha kemenyedne, vagy nem tudom, de diszkomfortos. Jó pár honapja próbálkozunk nagyon reménykednék már. Egyetlen tesztem volt itthon, ma ellőttem de negatív lett (persze szinte átlátszó volt a pisi, és amúgy is most délután csináltam már. De reggel sem "koncentrált" mert nagyon meleg van, állandóan iszom és pisilek. Most talán szombat délelőtt eljutok tesztet venni, de lehet csak jövő hét elején. 😒 A kérdésem, hogy az említett tünetek utalhatnak e terhességre illetve mikor kellene tesztelem? Most megvártam, míg majd bepisilek,hogy elég sok legyen, de így is víztiszta volt szinte. Ne igyak? Így is alig alszom a melegtől, meg szomjas vagyok. (megy a ventilátor, de sajnos panel sokadik emelete)
kevésbé melegben próbálj meg 2-3 órán át kevesebbet inni, így koncentráltabb lesz a vizeleted is.
érzékeny, 10es tesztet vegyél pl. facelle, így könnyebben mutatja ki ha baba van. bár a későbbiekben mindegy lesz már a vizelet koncentrációja, mert elég magas lesz a hcg szint.
vagy ami lehetőség még, hogy vérből nézetsz hcgt, ott mindegy hogy koncentrált e a pisi vagy sem ;)
2022. jún. 30. 15:16
12/28 anonim válasza:
Amiket leírtál lehet pms is sajnos, viszont a pattanás.. Na amikor nekem pozitív lett semmi jel nem volt, csak az, hogy a szokásos gütymők nem jöttek ki, pedig minden mensi előtt ott díszelegtek az arcomon :)
Ne agyalj ennyit a pisilésen. Amikor reggel felébredsz akkor csinálj majd. Nem számít, hogy előtte is voltál éjszaka.
Az időn túli pozitív nem érvényes,csak az ami a dobozon van sajnos :( :)
2022. jún. 30. 15:19
13/28 A kérdező kommentje:
Legutóbb akkor fájt így a mellem, amikor tini voltam, és nőtt. Szó szerint feszül, dagad, mintha ki akarna durranni, a bimboim kemények és merednek és fájnak akkor is ha nem érek hozzájuk. Nekem még soha nem volt pms tünet a mellfeszules, bár tudom, sokaknak az. Jajj, hát majd kiderül. Reménykedem azért még.
2022. jún. 30. 15:43
14/28 anonim válasza:
Igen a tesztre az van rairva h x ido elteltevel nem ervenyes. Unokatesom csinalt egy terhessegi tesztet negativ lett. Lerakta a furdoszobaba orult a negativ tesztnek. Egy orara ra kb felhivott hogy a teszten ket csik lett egy ora utan.Mondtam ne foglalkozzon vele ennyi ido elteltevel ervenytelen. Elmentunk vettunk egy masik erzekenyebb tesztet es pozitiv lett meg aznap este. Szal en nem akarlak kerdezo biztatni sem hiu abrandokba kergetni csak leirtam hogy ilyen is van volt lesz is.
2022. jún. 30. 16:01
15/28 anonim válasza:
Nekem.is idon túl lett poz es baba lett. Amikor nem voltam terhes, csak akkor maradt vegig neg. Ha elojon a ket csik kesobb is, szerintem az is poz.
2022. jún. 30. 16:20
16/28 anonim válasza:
Szia! Nekem is pont ugyan így volt, teszteltem negatív kicsit később kb fél óra múlva pozitív, terhes vagyok, nekem nem volt fals
2022. jún. 30. 16:34
17/28 anonim válasza:
Feltoltod a tesztet kerdezo? :)
2022. jún. 30. 17:01
18/28 A kérdező kommentje:
Nem :)
2022. jún. 30. 18:26
19/28 anonim válasza:
Miert nem? 😱
2022. jún. 30. 19:17
20/28 A kérdező kommentje:
Mert nincs kedvem.
Már mondjuk kidobtam, de ettől függetlenül sem akarnám feltölteni. Semmi kedvem ahhoz, hogy aztán oldalakon keresztül azon menjen itt az eszmecsere, hogy mekkora csík van ott. Higy terhes vagyok - e v sem, anélkül is ki fog derülni. Remélem így (meg) érthető, ha nem, akkor sorry. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!