Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van ezen a teszten nagyon...

Van ezen a teszten nagyon nagyon halvány 2. Csík?

Figyelt kérdés
3 hónapos a kisfiam. Nem védekezünk a férjemmel. 5 napja volt nagyon kicsi halvany rozsaszín a WC papíron és masnap reggel. Azóta semmi. Ezt a tesztet ra 3 napra készítettem. 4 napja nagyon érzékeny a mellbimóm, főleg mikor szoptatok. Szerintetek lehetett az beagyazodasi vérzés? Teherbe eshettem szoptatás alatt?

2022. jún. 29. 11:59
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Úgy úgy legyen😊 és akkor en itt szeretném is lezárni😉
2022. jún. 29. 13:35
 22/27 anonim ***** válasza:
63%

Lehet ovus vérzés volt

Beágyazódás után 3 nappal jó látható a csík nem kell keresgetni, már beágyazódás elején is van hcg amit kimutat az érzékeny teszt

2022. jún. 29. 13:40
 23/27 anonim ***** válasza:
50%
Megkérdezhetem ,hogy kire haragszól? Mindenki normálisan válaszolt majd elkezdtél flegmázni!
2022. jún. 29. 13:49
 24/27 anonim ***** válasza:

22

Nekem beàgyazódásos vérzés utàn 4 nappal keresősen halvány tesztem lett.

( soha előttè és azóta sem volt közti vérzésem, akkor is azt hittem, hogy nagy nyári melegre való tekintettel ennyivel hamarabb megjön, csak nem lett belőle semmi. Délelőtt pecsételt.. ennyi)

2022. jún. 29. 13:56
 25/27 anonim ***** válasza:
90%
Én úgy látom, hogy arra haragszik, akire kell. Kapott egy nem kedves választ, adott is rá egyet. Aztán mondta, hogy neki ez így inkább elég. Mi a probléma? A kérdezővel lehet flegmázni, de ha ő nem nyalja körbe annak a popóját, aki méltóztatott válaszolni, akkor ő a szr? Én voltam az első, aki kapásból közölte vele, hogy nincs második csík. Mégse küldött vissza anyámba. Tán csak nem azért, mert nem voltam egy kioktató paraszt? Döbbenet, mi?
2022. jún. 29. 15:28
 26/27 anonim ***** válasza:
13%

Ki nem válaszolt normálisan? Ha a 16osra gondolsz szerintem full normalisan leirta h max száradási csík lehet amit pozinak vélnek.

Végre egy korrekt válasz.

Szerintem!

2022. jún. 29. 15:32
 27/27 anonim ***** válasza:
36%
Na, akkor ugyanannyira korrekt és nem flegma a kérdező válasza is. De ez az én véleményem. Elfogadom, hogy te máshogy gondolod.
2022. jún. 29. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!