Van ezen a teszten nagyon nagyon halvány 2. Csík?
Figyelt kérdés
3 hónapos a kisfiam. Nem védekezünk a férjemmel. 5 napja volt nagyon kicsi halvany rozsaszín a WC papíron és masnap reggel. Azóta semmi. Ezt a tesztet ra 3 napra készítettem. 4 napja nagyon érzékeny a mellbimóm, főleg mikor szoptatok. Szerintetek lehetett az beagyazodasi vérzés? Teherbe eshettem szoptatás alatt?2022. jún. 29. 11:59
21/27 A kérdező kommentje:
Úgy úgy legyen😊 és akkor en itt szeretném is lezárni😉
2022. jún. 29. 13:35
22/27 anonim válasza:
Lehet ovus vérzés volt
Beágyazódás után 3 nappal jó látható a csík nem kell keresgetni, már beágyazódás elején is van hcg amit kimutat az érzékeny teszt
23/27 anonim válasza:
Megkérdezhetem ,hogy kire haragszól? Mindenki normálisan válaszolt majd elkezdtél flegmázni!
24/27 anonim válasza:
22
Nekem beàgyazódásos vérzés utàn 4 nappal keresősen halvány tesztem lett.
( soha előttè és azóta sem volt közti vérzésem, akkor is azt hittem, hogy nagy nyári melegre való tekintettel ennyivel hamarabb megjön, csak nem lett belőle semmi. Délelőtt pecsételt.. ennyi)
25/27 anonim válasza:
Én úgy látom, hogy arra haragszik, akire kell. Kapott egy nem kedves választ, adott is rá egyet. Aztán mondta, hogy neki ez így inkább elég. Mi a probléma? A kérdezővel lehet flegmázni, de ha ő nem nyalja körbe annak a popóját, aki méltóztatott válaszolni, akkor ő a szr? Én voltam az első, aki kapásból közölte vele, hogy nincs második csík. Mégse küldött vissza anyámba. Tán csak nem azért, mert nem voltam egy kioktató paraszt? Döbbenet, mi?
26/27 anonim válasza:
Ki nem válaszolt normálisan? Ha a 16osra gondolsz szerintem full normalisan leirta h max száradási csík lehet amit pozinak vélnek.
Végre egy korrekt válasz.
Szerintem!
27/27 anonim válasza:
Na, akkor ugyanannyira korrekt és nem flegma a kérdező válasza is. De ez az én véleményem. Elfogadom, hogy te máshogy gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!