Van ezen a teszten nagyon nagyon halvány 2. Csík?
Figyelt kérdés
3 hónapos a kisfiam. Nem védekezünk a férjemmel. 5 napja volt nagyon kicsi halvany rozsaszín a WC papíron és masnap reggel. Azóta semmi. Ezt a tesztet ra 3 napra készítettem. 4 napja nagyon érzékeny a mellbimóm, főleg mikor szoptatok. Szerintetek lehetett az beagyazodasi vérzés? Teherbe eshettem szoptatás alatt?2022. jún. 29. 11:59
11/27 anonim válasza:
Totàl negatív pedig én nagy csíklátó vagyok.
12/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat😊
2022. jún. 29. 12:35
13/27 anonim válasza:
Kövezzetek meg, de én nagyon halványan látok egy vékonyka csíkot, persze pozitívnak még nem mondható ... Ez milyen teszt? Ovu tüneteket észleltel? Szerintem 2-3 nap múlva csinálj még 1et és kiderul.
14/27 A kérdező kommentje:
13as. Te is? Ovut nem. Csak mintha beagyazodasi verzesem.lett volna...azert is teszteltem. De koran az biztos
2022. jún. 29. 13:03
15/27 anonim válasza:
3. Vagyok
Ez negatív
13: nem az illesztést làtod vèletlenül?
16/27 anonim válasza:
Ez már egy száradt teszt ami persze lehet sáradási csíkos(sok teszt olyan lesz)
Milyen teszt ez egyébként?
Holnap csinálj reggel egy 10es tesztet első vizeletből es akkor tiszta lesz ,hogy nem vagy terhes!
17/27 A kérdező kommentje:
Fogok csinálni mindenkeppen. Egyébként Gabriel teszt. Igazad van kifog derulni tudok. De gondoltam ezert vannak ezek a forumok, hogy meglehet kerdezni ki mit lat😉
2022. jún. 29. 13:23
18/27 anonim válasza:
Meg lehet kérdezni és kaptal is válszt de ugy látom neked csak a pozitív megfelelő!mivel a "beagyazódásos verzes"után 3 nappal csináltál egy érzékeny tesztet amin Te látsz valamit igy ez negatív.ha tenyleg beágyazódás lett volna már full erősnek és egyértelmünek kéne lenni mert akkor kb már 10 nappal vagy ovu után.
19/27 A kérdező kommentje:
Egyaltalan nem csak a pozitiv valasz jo! Nem tudom ezt miből szűrted le. Igen kaptam választ. Meg is köszömtem! Ha negatív akkor negatív. Nnincs ezzel semmi baj😊köszönöm hogy megtiszteltél a figyelmeddel
2022. jún. 29. 13:31
20/27 anonim válasza:
Már szültél egy gyereket igy gondolom tisztában vagy azzal hogy hogyan készül és hogyan reagál a szervezet. Egy 2 napos tesztet nem nézegetünk és fotózunk ,hogy ott van valami....
99%hogy nem vagy terhes.
Szoptatsz és nem oly rég szültél a hormonjaid tombolnak és még nem rendeződtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!