Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 11 nap után már mutat valamit...

11 nap után már mutat valamit a terhességiteszt? Az együttléttől számítva?

Figyelt kérdés
2010. szept. 20. 14:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy már kimutatja, de lehet hogy még nem, mivel a beágyazódás akár 14 nap is lehet.
2010. szept. 20. 14:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Elvileg igen,de nagyon halványan.
2010. szept. 20. 14:36
 3/7 anonim ***** válasza:

A beágyazódas nincs 14 nap.

Az együtlét után lehet a petesejt csak 2-3 nap múlva löködik ki, addig élnek kb a hímivar sejtek. ekkor elindul a megtemékenyített petesejt a méhbe ami kb 3-5 nap mig oda ér aztán 1-2 nap míg rendesen beágyazódik. szóval mindent össze véve 10 nap körül már termel a szervezet hcg-t. ha biztosra akarsz menni, akkor a tesztet reggel cisnáld meg, mert akkor magasabb a hcg koncentrátum a vizeletben. de én várnék még 4-5 napot addkor már biztosabb.

2010. szept. 20. 14:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy igen, lehet hogy nem, de ha biztosra akarsz menni, akkor minél később tesztelj és reggeli első vizelettel!
2010. szept. 20. 14:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát én ennyire nem kapkodnám el!

Nekem a kimaradt mensi másnapján - lett a teszt és egy hét múlva lett +.A középidőnél később volt peteérésem.

Várjál még aztán biztosabb lesz a teszt.

2010. szept. 20. 14:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem van esély rá, hogy látható már a helyes eredmény.
2010. szept. 20. 21:11
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek !!
2010. szept. 21. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!