Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 23 évesen lettem kismama,párom...

23 évesen lettem kismama,párom akkor pedig 22 éves volt Szerintetek fiatalon lettünk szülők?

Figyelt kérdés

Tudom,elsosorba sokan arra ternek ki hogyha anyagilag keszen altunk erre akkor nem.

Viszont engem most mindent felre teve az erdekelne,hogyha CSAK AZ ÉLETKORT NÉZZÜK akkor fiatalnak számitunk-e gyerekvállalás terén vagy pont ideális korba váltunk szülőkké

2022. jún. 24. 11:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mi 20 évesen lettünk szülők,most 23 évesen született a második.

Szerintem nem,semmivel nem vagy tapasztalatlanabb vagy rosszabb szülő emiatt mint bárki.Ha 25,30,35,40 évesen szülsz sem indulsz tapasztaltabban,ugyan úgy nem fogtál még talán előtte gyereket,tehát arra már alapozni,hogy az idősebb ember tapasztaltabb.:D

Rugalmasan fogsz mindenhez hozzá állni,és miután elindult(ak) a gyerek(ek) oviba,suliba,el tudsz menni te is dolgozni mint bárki más.Addig még jó babázást és sz*rj le minden rossz indulatú,kotnyeles parasztot.

2022. júl. 13. 08:04
 12/15 anonim ***** válasza:
Nincs ideális kor, mindegyiknek megvan az előnye és a hátránya 20 és 50 között
2022. júl. 13. 09:39
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez téged miért izgat? Ha megfelelő anyagi, érzelmi, erkölcsi közeget tudtok biztosítani a gyereknek és alkalmasnak éreztétek magatokat a gyerekvállalásra, akkor nincs ilyen. Mindenkinek akkor kell gyereket vállalni, ha elérkezettnek érzi rá az időt. Én 23 évesen még nappali szakon tanultam az egyetemen, szórakoztam, ismerkedtem, barátokkal lógtam, diákmelóztam, eszem ágában sem volt gyereket vállalni, mindenki más.
2022. júl. 13. 14:01
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Aha ,fiatalon. És ez szerintem tök jó. ☺️

Én 22 évesen estem teherbe első gyermekünkel. Tervezetten !!

Második 25 évesen fogant meg.

Azóta is együtt a férjemmel ,és nagy szeretetben neveljük a gyerekeinket. 31 éves leszek. Fontolóra vettük ,mi lenne ha lenne harmadik is ☺️

2022. júl. 13. 16:46
 15/15 anonim ***** válasza:
4, 14 Van aki már ebben a korban megérik a szülőségre. Nem biztos, hogy tönkre fog addig menni a kapcsolatuk az illetőknek.
2022. nov. 18. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!