Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Extra erzekeny teszt? Hasznalt...

Extra erzekeny teszt? Hasznalta mar valaki?

Figyelt kérdés

Most lattam a patikaban. Allitolag 5miu hcg szinttol mar mutatja van e baba.

[link]

2022. jún. 16. 18:59
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
Több, mint 3 ezer forint? Hát nem tudom... Nem vagyok csóró, de azért meredek. Akkor vagy várok az elmaradt menzeszig, amikor is a legolcsóbb, netről 200-asával rendelhető 100 forintos teszt is kimutatja, vagy ha olyan marha kíváncsi vagyok, akkor ennyi pénzből (sőt, ennél kevesebből) elmegyek egy magánlaborba és nézetek vérből HCG szintet.
2022. jún. 16. 19:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia,igen én màr pròbáltam

Ausztriában kapható a DM ben ott majdnem 14,-euro*

Én a 8.ik dpo-n hasznàltam és pozitív lett

Keresek róla képet és elküldöm:-)

2022. jún. 16. 20:52
 3/8 anonim ***** válasza:
45%
2022. jún. 16. 20:59
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
A 10-es érzékenységű teszt durván 1 nappal később mutatja ki, ennek mi értelme van? Hogy a türelmetlen nők már esetleg a legkisebb kémiai terhességről is értesülhessenek? Hova fejlesztik még a lehúzásunkat? Áhhh, mindegy. Legalább lesz még több "szerintetek ez pozitív?" kérdés, azok mindig olyan izgalmasak.
2022. jún. 16. 21:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de ez annyira kicsi HCG mennyiség, hogy akármit is mutatna olyan korán nem lennék vele előrébb. Szerintem gyakori, hogy elindul valami és aztán mégsem lesz belőle semmi. Nem akarnék róla minden alkalommal tudni. Legkorábban eddig nem vár előtt 2 nappal teszteltem, az már pozitív lett. Az más kérdés, hogy végül így sem lett belőle baba. Legutóbb nem várt után teszteltem és ha lesz legközelebb, akkor is így fogok tenni.
2022. jún. 16. 21:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy gondolom, hogy sajnos sokszor többet árt hamarabb tudni a dologról, mint később.
2022. jún. 16. 23:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Vérvételnél nagyon sok helyen 10 alatt nem is tekintik terhességnek. Semmi értelme. Már a 10-es tesztek is meghülyítettek minket nőket.... mert ugye az még az elmaradt mensi előtt pozi...aztán meg sírunk, hogy mégis megjött, meg jogy rossz a teszt.... nem rosszak csak tudatlan és türelmetlen a nők többsége... még 10 év azt szex után 2 nappal majd mutatja a teszt, hogy odaértek e a spermiumok a petesejthez xD

Mindezt úgy írom, hogy én is türelmetlen 10-11-dpo körüli tesztelő bolond vagyok. :)

Amúgy ez az 5-ös teszt annyiba kerűl mint a vérvétel...akkor már inkább vérvétel és az tuti nem csal.

2022. jún. 17. 09:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Szarvasmarháknál már van hadználható EPF teszt. Csak idő kérdése, és lesz human is. Azok lesznek a szép idők 😀
2022. jún. 17. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!