5 napos késés után erdemes tesztelni?
Figyelt kérdés
5 napja késik, nincs semmi egyéb tünetem csak egy kicsit érzékenyebb vagyok a szagokra.
(Nagyjából pontos a ciklusom)
Fél éve próbálkozunk volt egy korai vetélésem februárban, így azért félek az újabb csalódástól.
Szerintetek van értelme tesztelni vagy várjak tünetekre?
Köszi a válaszokat!
2022. jún. 15. 20:27
32/41 A kérdező kommentje:
Pozitív lett😊😊
Nagyon fogunk vigyázni erre a csöppségre.
2022. jún. 18. 08:42
33/41 anonim válasza:
Dejoo!!! Gratulalok nektek!!! 🤩👌🥰🥰
34/41 A kérdező kommentje:
Vettünk még azért több fajtát majd azokat is megcsináljuk :)
2022. jún. 18. 09:52
35/41 anonim válasza:
Biztos voltam benne !!!!!! Hatalmas gratuláció !!!
36/41 anonim válasza:
Gratulálok, boldog babavárást🥰🥰
37/41 anonim válasza:
Gratulálok legyetek boldogok :)
38/41 anonim válasza:
Kérdező! Ne tesztelj többet több fajtával mert csak fölöslegesen frusztrálod magad, ha nem olyan erős vagy más. Egyszer egy ugyanolyannal nézz rá 3 nap múlva és ha minden rendben, erősödött majd az orvos mutatja legközelebb mi a helyzet. :)
39/41 A kérdező kommentje:
Szerencsere mindegyik teszt pozitív lett némelyik halványabban de abszolút pozit mutatott.
Holnap felhívom a dokit és kérek időpontot. Most 12 hetes koráig azért félünk hogy itt hagy minket.
2022. jún. 19. 14:23
40/41 anonim válasza:
Képet tudsz felrakni a tesztekről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!