5 napos késés után erdemes tesztelni?
5 napja késik, nincs semmi egyéb tünetem csak egy kicsit érzékenyebb vagyok a szagokra.
(Nagyjából pontos a ciklusom)
Fél éve próbálkozunk volt egy korai vetélésem februárban, így azért félek az újabb csalódástól.
Szerintetek van értelme tesztelni vagy várjak tünetekre?
Köszi a válaszokat!
ha baba van akkor már 5nap után kimutatja ! ha mégsincs és negatív akkor lehet más áll a háttérben .
de ha a ciklus normális időközönként jött meg eddig akkor nem kellene 5napot sem késni hacsak nem baba van :)
Szerintem !
Ha én a tünetekre vártam volna, akkor nagyon meglepődtem volna szülésnél, ugyanis teljesen tünetmentes terhességem volt.
Szerintem tesztelj mostmár nyugodtan. Megértem a félelmed, de szerintem a bizonytalanságnál minden jobb.
Irj ha teszteltél!
Babát kívánok neked! 😊
Sziasztok. Ciklus 9.napján fogant (9.-e is volt) 23.-án már pozitív volt a teszt😍 azóta sincs es nem is volt semmi terhessegre utaló tünetem. Csak a pocak 🥰
21 hetes kismama
Én ennyi késés után simán tesztelnék.
Sőt, tudom hogy nem ajánlatos de én mensi előtt 2 nappal teszteltem, mert megszédültem(de úgy istenesen),és gondoltam csinálok egy tesztet mert nehéz fizikai munkát végeztem. Nagyon erős lett a teszt, viszont csak jóval később lettek terhes tüneteim.
Kívánom hogy neked is sikerüljön, és jelentkezz ha teszteltél 😊
15hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!