Szerintetek van esélyem?.
Sziasztok! Már 1,5 éve szeretnénk babát de eddig semmi!
Múlt hónapban elkezdtem szedni a femibion 0 baba tervezés vitamint, illetve a centrum nőknek vitamint!
06.04. Én 12:00 körül megjött! ( előtte pár nappal, pici Barnabás volt! De csak 1x )De se hasfajas, semmi nem volt! És utána hétfőn, 6-ÁN Már nem vereztem! Azóta nem foglalkoztam a témával, fel sem tűnt! Munka társammal panaszkodtam, hogy faj lent az alhasam! De nem igazi fájdalom tehát simán tűrhető! És nagyon ég a gyomrom, hányingerem van, és érzékeny lettem a szagokra! Az egy pulyka hustol ég a gyomrom de azt már több mint 1 éve nem ettem!
És a munka tagsam hozta fel a figyelmem csak nem vagy terhes! Később megyek tesztet venni! De addig is valaki volt hasonló cipoben? És Bocsi a helyesirasert de most végeztem az éjszakás műszakkal és nagyon fáradt vagyok!
Hát mi nem tudhatjuk. Akár baba is lehet. Teszt ?
Én egyik gyereknél sem vèreztem.
De ismerek olyan ,aki igen , mégis terhes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!