3 napja szexeltem a párommal, 5 nap múlva esedékes a mensi. Most este barna folyásom volt. Beágyazodasi vérzés lehet szex után 3 nappal vagy inkább a mensit jelzi? Nem szeretnék terhes lenni, van 3 gyerekem.

Ne vedd magadra kérdező a hozzászólásokat, melyek nem a kerdesre válaszok. Sajnos van akinek csak ennyi öröm jut az életben.
Kérdésedre válaszolva, egyrészt közel a havi, kicsi az esély terhessegre. Ha volt is ovu, az korábban. Ha barnazol havi előtt az inkább hormongondokra utal.

Ha óvszert használtatok, akkor mégis miféle előváladéktól félsz?
Vagy egy kicsit betette gumi nélkül, és a végefelé került felhelyezésre a gumi? Ez esetben megérteném a félelemedet, de mégsem... Több gyerekes anya vagy, csak tudod hogy készültek a gyerekek.
Egyébként nem, nem beágyazódási vérzés lehetett, hacsak nem egy bő héttel ezelőtt is szexeltetek és beléd került az előváladék.
Kivételesen gumi nélkül történt a dolog.
Nem szeretnék terhes lenni, van 3 gyerekem.
...ne akadj ki ha nem tetsző válaszokat kapsz ezek után...
15.Ne ítélj, hogy ne ítéltess
Én nem ítéltelek...szimplán megjegyeztem..

😂😂 Te tényleg buta vagy.
Ha lenne is extrém péd, attól még nem fog gyorsabban végbe menni a megtermékenyülés és a beágyazódás.. 😂😂🤦♀️

Bátor, aki azt mondja nem akar több gyereket de megszakítással "védekezik". Aztán ha mégis sikerül egy újabb teherbeesés jön a sopánkodás hogy 'dehát mi védekeztünk'🤦♀️
A lényeg hogy "te tudod mi hogy működik"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!