Beágyazódáskor lehet akár 3 napig barnázás?
10 napja volt ovum, ma 3. napja hogy barnázok,de csak nagyon gyengén, egész nap csak 1-2 csepp, vagy maszat. (Bocsi, hogy így leírom)
Hasam egyáltalán nem fáj, nincs semmi tünetem csak ez a barnázás. Jövőhét péntekre nem várnám amúgy.
Akkor szombaton jelentkezem!
Nagyon szorítok Neked! Remélem nem fogunk megint csalódni!
Szilvi
Csak azért tértem vissza, hátha visszanézel te is, kedves Szilvi!
Mára sem jött meg, hőm maradt 36,4 és furán szurkálódik tegnap délután óta a hasam. A barnázásom totál elmúlt.
Hahó!
A babatervezők oldalán láttam már olyan görbét, ahol csak a pozitív teszt után ment fel a hő. Amíg nem jön meg, addig ok!
Nekem lement 1 tizedet a hőm (36,7), de még semmi jele mensinek. Bizakodom nagyon, mert mindig 4-5 napot pecsételek előtte, de most nem volt pecsét idáig. Folyton futkározok a wc-re, mert úgy érzem folyik valami, közben mégsem. A kollegáim már hülyének néznek...
Örülnék, ha nem csak egy kis csúszásról lenne szó!
Szilvi
Szia Szilvi!
Mára ilyen lett:
Most éppen semmi tünetem nincs, hasam se fáj, úgyhogy bízom benne hogy holnapra nem jön meg!
Te hogy állsz? Drukkolok!!!
Adri
Szia!
Hurrá! Feljebb ment a hőd!!! Ez jó jel! Mindenképp írj holnap, hogy mi a helyzet.
Sajna én ma elkezdtem pecsételni, és már csak 36,6 a hőm, úgyhogy nálam tuti bukta ez a hónap is. :(
Úgy tűnik csak egy kis csúszás volt, nem baba.
Majd a következő hónapban egy kis clostis rásegítéssel eredményesebb lesz remélem!
Szia!
Én mára nem vártam, és nem jött meg még, elmúlt a hasfájásom is, tegnap még este is szurkált középen. De mensi előtt 1 napig szoktam én is barnázni, ezért gondoltam múlt héten hogy mensi lesz, de nem lett. Most meg még nincsen barna. Most ilyen:
Úgy gondoltam holnap tesztelek. Szerinted nem volt két ovum? Furcsa ez a görbe, kétszer emelkedett a hőm...
:( Nagyon sajnálom, hogy nektek nem jött össze. Hátha majd a következő hónapban. Tudom, hogy nehéz, mert én is mindig azzal kábítom magam, hogy új hónap, új remények... Majdcsak lesz valahogy, hátha majd a closti segít!! Bizakodni kell!!
Puszi, Adri
Velem most szórakozik a természet. Ilyen lett mára a görbém:
Enyhe vérzésem van, de felugrott 37-re. Még ilyet?!
Szerintem folytassuk privát e-mailben, ha nem bánod. Ott írhatunk több mindent és akár hosszabb távon is tarthatjuk a kapcsolatot.
Szorítok! Holnap tesztelj!
Szilvi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!