Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódáskor lehet akár 3...

Beágyazódáskor lehet akár 3 napig barnázás?

Figyelt kérdés

10 napja volt ovum, ma 3. napja hogy barnázok,de csak nagyon gyengén, egész nap csak 1-2 csepp, vagy maszat. (Bocsi, hogy így leírom)

Hasam egyáltalán nem fáj, nincs semmi tünetem csak ez a barnázás. Jövőhét péntekre nem várnám amúgy.

2010. szept. 19. 15:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Akkor szombaton jelentkezem!

Nagyon szorítok Neked! Remélem nem fogunk megint csalódni!

Szilvi

2010. szept. 21. 13:54
 12/18 A kérdező kommentje:

Csak azért tértem vissza, hátha visszanézel te is, kedves Szilvi!

Mára sem jött meg, hőm maradt 36,4 és furán szurkálódik tegnap délután óta a hasam. A barnázásom totál elmúlt.

2010. szept. 22. 13:13
 13/18 anonim ***** válasza:

Hahó!

A babatervezők oldalán láttam már olyan görbét, ahol csak a pozitív teszt után ment fel a hő. Amíg nem jön meg, addig ok!

Nekem lement 1 tizedet a hőm (36,7), de még semmi jele mensinek. Bizakodom nagyon, mert mindig 4-5 napot pecsételek előtte, de most nem volt pecsét idáig. Folyton futkározok a wc-re, mert úgy érzem folyik valami, közben mégsem. A kollegáim már hülyének néznek...

Örülnék, ha nem csak egy kis csúszásról lenne szó!

Szilvi

2010. szept. 22. 15:46
 14/18 A kérdező kommentje:

Szia Szilvi!

Mára ilyen lett:

[link]

Most éppen semmi tünetem nincs, hasam se fáj, úgyhogy bízom benne hogy holnapra nem jön meg!

Te hogy állsz? Drukkolok!!!

Adri

2010. szept. 23. 07:29
 15/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Hurrá! Feljebb ment a hőd!!! Ez jó jel! Mindenképp írj holnap, hogy mi a helyzet.

Sajna én ma elkezdtem pecsételni, és már csak 36,6 a hőm, úgyhogy nálam tuti bukta ez a hónap is. :(

Úgy tűnik csak egy kis csúszás volt, nem baba.

Majd a következő hónapban egy kis clostis rásegítéssel eredményesebb lesz remélem!

2010. szept. 23. 19:34
 16/18 A kérdező kommentje:

Szia!

Én mára nem vártam, és nem jött meg még, elmúlt a hasfájásom is, tegnap még este is szurkált középen. De mensi előtt 1 napig szoktam én is barnázni, ezért gondoltam múlt héten hogy mensi lesz, de nem lett. Most meg még nincsen barna. Most ilyen:

[link]

Úgy gondoltam holnap tesztelek. Szerinted nem volt két ovum? Furcsa ez a görbe, kétszer emelkedett a hőm...

:( Nagyon sajnálom, hogy nektek nem jött össze. Hátha majd a következő hónapban. Tudom, hogy nehéz, mert én is mindig azzal kábítom magam, hogy új hónap, új remények... Majdcsak lesz valahogy, hátha majd a closti segít!! Bizakodni kell!!

Puszi, Adri

2010. szept. 24. 08:18
 17/18 anonim ***** válasza:

Velem most szórakozik a természet. Ilyen lett mára a görbém:

[link]

Enyhe vérzésem van, de felugrott 37-re. Még ilyet?!

Szerintem folytassuk privát e-mailben, ha nem bánod. Ott írhatunk több mindent és akár hosszabb távon is tarthatjuk a kapcsolatot.

Szorítok! Holnap tesztelj!

Szilvi

2010. szept. 24. 09:08
 18/18 anonim ***** válasza:
Ó igen...! Hasonló tünetekkel olvasgatom az írásokat, hátha felfedezek valami hasonlóságot, végigolvasom mindkét oldalt - erre nem derül ki, lett-e belőle baba, pedig ez lett volna az egész lényege... ne haragudjon meg senki, de az ilyen , nyilvánosan kiírt témák épp azért vannak itt a neten, hogy a sorstársak infót és reményt merítsenek belőlük. Ha nem írjátok meg végül, hogy mi lett, így szinte semmi értelme sincs, legalább segítsünk azokon, akik még ezentúl olvassák...
2015. márc. 12. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!