Beágyazódáskor lehet akár 3 napig barnázás?
10 napja volt ovum, ma 3. napja hogy barnázok,de csak nagyon gyengén, egész nap csak 1-2 csepp, vagy maszat. (Bocsi, hogy így leírom)
Hasam egyáltalán nem fáj, nincs semmi tünetem csak ez a barnázás. Jövőhét péntekre nem várnám amúgy.
Szia!
Ez nekem sajna nem beágyazódásnak tűnik. (Főleg, hogy a hőd leesett.)
De itt egy ellenpélda:
A barátnőm 5 napig "vérzett", ebből 1 nap elég erősen. Ő mensinek tudta be. Fogalma sem volt róla, hogy terhes, csak 7 hetesen tudta meg egy rutinvizsgálaton. Most 15 hetes és mindketten jól vannak! :)
Szorítok Neked!!!
Szia!
Mi újság van veled kedves kérdező?
Gondoltam visszanézek a kérdésedre, hátha van fejlemény.
Egyébként én is péntekre nem várom, de még semmi különöset nem érzek (bár még korai is lenne).
Elmúlt a barnázásod?
17.23-as voltam, Szilvi
Szia!
Köszi a kérdést, igen, mára elmúlt a barna, a hőm picit feljebb ment. Olyan érzésem van a hasamba, mintha izomlázam lenne, pedig nem tornáztam.
Mit gondolsz?
Ez jónak tűnik! Én semmit nem érzek.
Már csak várni kellene péntekig, de ez a várakozás a legnehezebb...
Van hőgörbéd esetleg? Csatolom az enyémet. Én most így állok.
Nálunk, ha most sem jön össze (már 2. éve sajnos), megint el kell kezdenem a Clostit. Már túl vagyok egy laparoszkópián, minden oké volt, férjemnél is rendben minden és mégsem jön a baba. Nem értem én ezt...
Mi február óta próbálkozunk, de a hőmérőzést csak 3 hónapja csinálom, gondoltam majd így egyszerübb lesz. Hát nem az sajna.
[link] Így állok most. Furcsa most, mert előző ciklusban sokkal magasabb volt az alaphőm, többször felment 37ig is. Most meg nem. Azért amíg nem jön meg bizakodom... és szorítok neked/nektek is!!
Csak ez a barnázás nyugtalanított, de mára elmúlt. Hétvégén tesztelek ha pénteken nem jön meg.Te?
Én szombatra tervezem a tesztet. Akkor már valamit mutatnia kell, ha tényleg baba van a dologban.
A görbéd nekem kicsit fura. Ovu után felment a hőd, de utána zuhanórepülésbe kezdett, aztán megint feljebb. Még nem lenne rossz, ha emelkedne kicsit szerintem.
Amíg nem jön meg reménykedhetünk!
Én is abban reménykedem, hogy holnapra esetleg megint feljebb ugrik, na akkor lennék igazán boldog! :)
Szerintem én is szombaton tesztelek, és közben szorítok neked is!
Köszi hogy írtál, aranyos vagy!! Majd írdd meg azért, hogy mi lett!!! ++++
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!