Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódáskor lehet akár 3...

Beágyazódáskor lehet akár 3 napig barnázás?

Figyelt kérdés

10 napja volt ovum, ma 3. napja hogy barnázok,de csak nagyon gyengén, egész nap csak 1-2 csepp, vagy maszat. (Bocsi, hogy így leírom)

Hasam egyáltalán nem fáj, nincs semmi tünetem csak ez a barnázás. Jövőhét péntekre nem várnám amúgy.

2010. szept. 19. 15:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Most ágyazódik be a pici! :)) De irigyellek!
2010. szept. 19. 16:10
 2/18 A kérdező kommentje:
Én azt hittem hogy max 1 napig lehet barnázás, csak már izgultam, hogy ilyen sokáig tart. A hőm is leesett 2 napja és még mindig lennt van. Lehet tényleg beágyazódás?
2010. szept. 19. 16:37
 3/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez nekem sajna nem beágyazódásnak tűnik. (Főleg, hogy a hőd leesett.)

De itt egy ellenpélda:

A barátnőm 5 napig "vérzett", ebből 1 nap elég erősen. Ő mensinek tudta be. Fogalma sem volt róla, hogy terhes, csak 7 hetesen tudta meg egy rutinvizsgálaton. Most 15 hetes és mindketten jól vannak! :)

Szorítok Neked!!!

2010. szept. 19. 17:23
 4/18 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. szept. 19. 17:58
 5/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi újság van veled kedves kérdező?

Gondoltam visszanézek a kérdésedre, hátha van fejlemény.

Egyébként én is péntekre nem várom, de még semmi különöset nem érzek (bár még korai is lenne).

Elmúlt a barnázásod?

17.23-as voltam, Szilvi

2010. szept. 21. 09:52
 6/18 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi a kérdést, igen, mára elmúlt a barna, a hőm picit feljebb ment. Olyan érzésem van a hasamba, mintha izomlázam lenne, pedig nem tornáztam.

Mit gondolsz?

2010. szept. 21. 11:39
 7/18 anonim ***** válasza:

Ez jónak tűnik! Én semmit nem érzek.

Már csak várni kellene péntekig, de ez a várakozás a legnehezebb...

Van hőgörbéd esetleg? Csatolom az enyémet. Én most így állok.

[link]

Nálunk, ha most sem jön össze (már 2. éve sajnos), megint el kell kezdenem a Clostit. Már túl vagyok egy laparoszkópián, minden oké volt, férjemnél is rendben minden és mégsem jön a baba. Nem értem én ezt...

2010. szept. 21. 12:13
 8/18 A kérdező kommentje:

Mi február óta próbálkozunk, de a hőmérőzést csak 3 hónapja csinálom, gondoltam majd így egyszerübb lesz. Hát nem az sajna.

[link] Így állok most. Furcsa most, mert előző ciklusban sokkal magasabb volt az alaphőm, többször felment 37ig is. Most meg nem. Azért amíg nem jön meg bizakodom... és szorítok neked/nektek is!!

Csak ez a barnázás nyugtalanított, de mára elmúlt. Hétvégén tesztelek ha pénteken nem jön meg.Te?

2010. szept. 21. 12:22
 9/18 anonim ***** válasza:

Én szombatra tervezem a tesztet. Akkor már valamit mutatnia kell, ha tényleg baba van a dologban.

A görbéd nekem kicsit fura. Ovu után felment a hőd, de utána zuhanórepülésbe kezdett, aztán megint feljebb. Még nem lenne rossz, ha emelkedne kicsit szerintem.

Amíg nem jön meg reménykedhetünk!

2010. szept. 21. 13:22
 10/18 A kérdező kommentje:

Én is abban reménykedem, hogy holnapra esetleg megint feljebb ugrik, na akkor lennék igazán boldog! :)

Szerintem én is szombaton tesztelek, és közben szorítok neked is!

Köszi hogy írtál, aranyos vagy!! Majd írdd meg azért, hogy mi lett!!! ++++

2010. szept. 21. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!