Hatni fog az esemény utáni?
Figyelt kérdés
Sziasztok, a baratnommel baleset tortent, az aktus utan csepegest vettem eszre az ovszeren, igy ugy dontottunk esemeny utani tabihoz folyamodunk. Az aktus pont kozepidoben volt, az Escapelle-t kb. 27 oraval a baleset utan vette be. Szerintetek megnyugodhatunk?2022. jún. 13. 14:39
31/42 anonim válasza:
Szerintem meg nem kell feleslegesen tesztet venniük, mikor kb. 0,0000001 % van arra, hogy teherbe esett. Hiszen még meg is jött neki :D Gyakorin kivül életembe nem hallottam olyat, hogy ne hatna az eseményutáni. Nem kell megijeszteni Őket..
32/42 anonim válasza:
31. Ez tény, viszont terhesség alatt IS megjöhet. Anyukámnak volt ilyen.
Nem akarok senkire infarktus ràhozni, de ez nem befolyásolja. Viszont tényleg nem érdemes hetente tesztet készíteni, csak egyet, ami tuti.
33/42 A kérdező kommentje:
A 11.napon csinalt tesztet, bar tudom korai, de mar nem tudott tovabb varni. Jovohet hetvege fele fog csinalni meg 1-et, utana nem nagyon tartjuk indokoltnak. Az kb a 20-21. nap lesz, ugy tudom akkor mar igazan megbizhato az eredmeny. Plusz az mar a vart utani napokra esik, ha esetleg pontosan nem jonne meg. Bizzunk a legjobban.
2022. jún. 27. 00:19
34/42 A kérdező kommentje:
Marmint, az aktus ota eltelt idot ertem a napok alatt, nem a ciklus teren.
2022. jún. 27. 00:20
35/42 NTBS válasza:
Hatni fog. Menjetek el nőgyógyászhoz. Akkor megnyugszotok.
37/42 anonim válasza:
Ikreket várnak szerintem :D Nyilvánvaló, mi lett a vége, egyértelműen nem lett terhes
38/42 A kérdező kommentje:
Meg semmi, ma telt el 3 het az aktus ota, vmelyik nap teszt, az mar biztos lesz.
2022. júl. 4. 20:14
39/42 A kérdező kommentje:
22 nappal az aktus utan ismet negativ.
2022. júl. 5. 11:49
40/42 anonim válasza:
Akkor ninncs miért aggódni, csak figyeld a peteérésedet. :)
A naptár is szuper dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!