Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hatni fog az esemény utáni?

Hatni fog az esemény utáni?

Figyelt kérdés
Sziasztok, a baratnommel baleset tortent, az aktus utan csepegest vettem eszre az ovszeren, igy ugy dontottunk esemeny utani tabihoz folyamodunk. Az aktus pont kozepidoben volt, az Escapelle-t kb. 27 oraval a baleset utan vette be. Szerintetek megnyugodhatunk?

2022. jún. 13. 14:39
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
46%
van. ha megjön neki akkor teljesen megnyugodhattok, illetve 2-3 hét múlva érdemes egy terhességi tesztet csinálni. jelenleg most már úgysem tudtok mit csinálni, felesleges ezen stresszelni. az esemény utáni az esetek többségében működik, ha kiderül, hogy mégsem működött akkor is vannak opciók
2022. jún. 15. 22:31
 12/42 A kérdező kommentje:
Rendben, koszi. Egyedul az ovu kozelsegetol felunk.
2022. jún. 15. 23:11
 13/42 anonim ***** válasza:
100%

Szia! 72 órán belül kell bevennie, így kap egy hatalmas (lórúgás) hormonlöketet. Nekem eddig életemben 2x kellett használni, nem volt gond.

Persze ez attól is függ, neki hogyan van menzesze. Hányadik napon történt ez?

Nagyon meg szokott neki lenni?

Volt már olyan nála, hogy 4-5 napig pecsételt és utána jött meg neki?

Ez is jelzi, milyen a hormonszintje. Nem minden nőnek megfelelő a teherbeeséshez, stb.

Nem kell ennyire megijedni, sem lehordani a kérdezőt. Felelősségteljesen jártak el, pacsi. :)

22/L

2022. jún. 16. 14:28
 14/42 anonim ***** válasza:
34%
Nem lenne egyszerubb hormonos/mentes fogamzasgatlot hasznalni?
2022. jún. 16. 17:34
 15/42 A kérdező kommentje:

->14:28

Szia, koszi.:))

14. napon, altalaban amugy 30-harminc x napos a ciklusa, szoval nem gondolnam, hogy most az ovu a 14. napon jonne, de az aktus minendesetre a 14. napon tortent.

Azt meg nem kerdeztem, hogy nagyon meg szokott-e neki lenni, de eleg osszevissza sajnos.

Ilyen hosszu pecseteles nem igazan, de volt mar, hogy kellett egy ejszakanyi pecsetelgetes, hogy megjojjon.

Egyebkent azota van neki valami feherszeru "folyasa", az mi lehet?

2022. jún. 16. 18:18
 16/42 anonim ***** válasza:
29%
Én is escapellet vettem be ovulációkor történt baleset miatt. Most volt az abortuszom. Nekem csak melegem volt 1 napig a gyógyszertől sajnos nem hatott
2022. jún. 16. 18:34
 17/42 A kérdező kommentje:
Szoval ez a feherfolyas mi lehet/mutol lehet?
2022. jún. 17. 18:05
 18/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mitől van a fehér folyása de nekem is ez van most ,mi lett végül a barátnőddel csinált tesztet?
2022. jún. 21. 14:00
 19/42 anonim ***** válasza:
37%
Szia! Csinált tesztet? Ha van a folyásban sárga, az már inkább az amire gyanakodni lehet.
2022. jún. 21. 14:04
 20/42 anonim ***** válasza:
42%
14. Mert az olyan jó? Nem mindenki szedhet tablettát. Anyukámnak volt vérröge, nekem az ilyen gyógyszereket is kerülni kell. Oké, hormon mentes, de akkor hogy is hat? Lol
2022. jún. 21. 14:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!