Egy endometriózis műtét után vagyok. Így a ciklusom most kicsit más még mint rendesen. Tegnap halovány pozitív, most akkor ez mi?
Nagyon el vagyok kenődve. A nyákom és az ovu szerint szombaton lesz két hete a pém. A ciklus.hu egy héttel későbbre dobta ki. Mind a két alkalmat megragadtuk. Azóta nagyon erős krémes folyásom van, a mellem nagyon fáj, aludni tudok rajta de ha fürdöm sziszegek ha hozzáérek, a melltartó is fájdalmat okoz de még mindig jobb mintha nem lenne rajtam. Fája méhem és a hüvelyembe szúrkál nagyon sokszor.
Tegnap csináltam medilab tesztet. Meresztettem a szemem, de látni véltem a csíkot. Ma reggel még mindig elnézést de tocsogok a kérmes nyálkában viszont mikor megnéztem egy hajszálvékony vérdarabka volt az ujjamon, mintha egy nyálkahártya darab lenne. Ekkor tettem be tampont gondoltam megjön. Utána sajnos a melóban emeltem egy nehezet megfájdult a méhem. Kimentem megnéztem és a tamponon világos barna krémes váladék volt. Megijedtem, de még mindig a mensinek tituláltam. Ennek több mint 6 órája. Azóta száraz vagyok. Se fájás se semmi.
Mensi lesz? Vagy a beágyazódás járna ezzel? vagy cisztám lehet? Akkor késnie kéne a mensinek nem?
Segítsetek légyszi.
szia, a mutetet nem ismerem, de a mellfájásra adnek egy tanacsot. hasznalj sportmelltatot, ha kell, ejszaka is. tudom milyen, a mellerzekenysegtol en is majdnem bediliztem.
a barnas folyas mellett lehet baba, amig nem voros, menj el orvoshoz!
Szia, menj el dokihoz minél előbb, lehet babázol, és akkor megnyugszol, ha már biztosabbra tudod.
Pihenj sokat, és ne emelj semmit se. Légy óvatos, vigyázz magadra(magatokra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!