Volt olyan akinek a Predictor 1 nap késés után is negatív volt még?
Figyelt kérdés
Tegnap kellett volna megjönnie de nem jött meg. Ma reggel csináltam egy Predictor tesztet de az negatív lett. Illetve ha nagyon akarom látok rajta második csíkot de valljuk be az a teszt amit nagyítóval kell nézegetni negatív. Tegnap voltam a dokimnál (más okból kifolyólag) csinált hüvelyi ultrahangot és azt mondta meg van vastagodva a méhnyálkahártya és felvan puhulva a méhem, csináljak már egy terhességi tesztet mert neki ez terhesség gyanús, jövőhétre visszarendelt kontrollra.2022. jún. 9. 07:50
11/11 A kérdező kommentje:
Természetesen menstruáció! Én is úgy gondolom ha terhes valaki akkor már kimaradás előtt szépen mutatja a predi (a lányomnál nekem is már 3 nappal előtte erős pozi volt). Viszont ez a clearblue egy rakás sz*r… esküszöm ezen mindig van második csík.
2022. jún. 13. 09:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!