Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt olyan akinek a Predictor...

Volt olyan akinek a Predictor 1 nap késés után is negatív volt még?

Figyelt kérdés
Tegnap kellett volna megjönnie de nem jött meg. Ma reggel csináltam egy Predictor tesztet de az negatív lett. Illetve ha nagyon akarom látok rajta második csíkot de valljuk be az a teszt amit nagyítóval kell nézegetni negatív. Tegnap voltam a dokimnál (más okból kifolyólag) csinált hüvelyi ultrahangot és azt mondta meg van vastagodva a méhnyálkahártya és felvan puhulva a méhem, csináljak már egy terhességi tesztet mert neki ez terhesség gyanús, jövőhétre visszarendelt kontrollra.

2022. jún. 9. 07:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha a predi negatív az akkor negatív.

Pont most tapasztaltam ,hog amíg minden teszt gyEnge a predi akkor is erős pozi.

2022. jún. 9. 08:00
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha terhesség miatt lenne ilyen a méhed, akkor + lenne a teszt is.
2022. jún. 9. 08:12
 3/11 anonim ***** válasza:
65%
Nekem 7 nappal mensi előtt +volt a predi de olyan alig valami, 6 nappal előtte már jobban látszott.
2022. jún. 9. 08:31
 4/11 anonim ***** válasza:
Én sem vártam erre a hónapra. Predictorral teszteltem még mensi előtt több alkalommal. Negatív volt. Késett a mensi, de megjött.
2022. jún. 9. 09:56
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem is egyértelmű két csíkos volt már a kimaradt vérzés előtt 3 nappal.
2022. jún. 9. 10:05
 6/11 A kérdező kommentje:

Tegnap este elmentem a dokimhoz mert halvány barna folyásom volt egész nap de csak törlésnél viszont nem jött meg azóta sem. Nézett hüvelyi uh-al azt mondta terhességet nem lát (mondjuk kb erre is számítottam) de biztató az endometrium. A barnázásra hiába kértem progi pótlást azt mondta akár milyen pozitív is egy teszt nem adnak addig pótlást amíg nem látnak méhen belül akár csak egy kis felritkulást is mert ha méhen kívül van azt nagyon nem szabad támogatni. Ma reggel clearblue tesztet csináltam (ami 10es érzékenységű) és ilyen lett rögtön. A képet kb 3-5 perc letelte után csináltam. Igazából nem számítok már semmi jóra, szerintem ebből nem lesz már semmi, de hétfőn megyek újra uh-ra

[link]

2022. jún. 9. 15:27
 7/11 A kérdező kommentje:
Ja most látom hogy már írtam hogy voltam dokinál 😅😅
2022. jún. 9. 15:28
 8/11 anonim ***** válasza:
Ez még mindig negatív, főleg ha már késik is.
2022. jún. 9. 15:37
 9/11 anonim ***** válasza:
Valami nagyon halványan van rajta. Lehet, hogy kémiai terhesség lehetett. Nekem akkor volt késésnél nagyon halvány, de azért jól látható tesztem. Végül 1 hét késéssel jött meg.
2022. jún. 9. 17:14
 10/11 anonim ***** válasza:
Mi lett belőle kérdező?
2022. jún. 12. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!