Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezhet hogy a 25mIU teszt...

Létezhet hogy a 25mIU teszt előbb mutat pozitívat mint a 10mIU?

Figyelt kérdés

Holnap kellene nem megjönnie. Ma reggel csináltam egy predictort és egy facelle kazettás tesztet mind a kettő negatív lett. Ugyan abból a pisiből csináltam egy mülleres Duchesse tesztet is ami ugyan úgy néz ki mint a facelle csak lila a tokja és 25mIU érzékenységű, az pedig halvány pozitív lett. Gondoltam hibás lehet a teszt de mivel délelőtt 11 és este 6 között nem voltam wc-n gondoltam csinálok még egy ilyen mülleres tesztet ami legnagyobb meglepetésemre szintén pozitív lett viszont erősödött a csík. A reggeli mülleres tesztet kb 3 hónapja vettem a délutánit pedig ma. Szóval nem egy “alomból” vannak ráadásul csináltam már többször ilyen tesztet és mindig egyértelműen negatív volt soha nem lett rajta második csík. Ja és a legfontosabb, a második csík 3 percen belül jött ki, sőt le sem telt a 3 perc….

[link]

2022. jún. 7. 21:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia ha nem késett az ovud akkor már erősen kéne mutatnia 10es teszteknek. Ilyan nincs ,hogy csak 1 fajta teszt lesz pozitív.
2022. jún. 8. 07:33
 12/18 anonim ***** válasza:
55%

11. de az se pozitív, még véletlenül se. a kérdezőn kívül senki se látja. ő is csak azért mert nagyon akarja.

egyelőre negatív, de amíg nem jön meg van remény. szerintem menj el egy hcg vérvételre, 3000 ft és az a tuti.

sok sikert, szorítok.

2022. jún. 8. 08:09
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
De miert szeded szet oket???
2022. jún. 8. 09:06
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Van ott valami de lehet csak a reagens helye. Sok ilyenből lesz pozi vagy marad nega. Ilyenkor ez még bizonytalan. Az biztos hogy egy ilyen x epilnél már a facelle,v predi egyertelmű pozitív!

11es

2022. jún. 8. 10:42
 15/18 anonim ***** válasza:
78%

Ezek közül egyik sem pozitív teszt.

Ha egy teszt az, akkor azt nem kell áttenni negatívba, nem kell szétszedni, közvéleményt kutatást tartani.

Kitartást, amíg nem jön meg, bármi lehet!

2022. jún. 8. 12:34
 16/18 anonim válasza:
40%
Szia! Hasonló helyzetben (és valószínűleg lelki állapotban is) vagyok, mint most te. A tesztekre nem tudok és nem is szeretnék semmit mondani, mert sem meggyőzni, sem lebeszélni nem szeretnélek, csak azért írok, hogy rengeteg kitartást, és a legjobbakat kívánjam neked, és hogy itthagyjak néhány kedves szót az előttem lévők után. Sikerülni fog!
2022. jún. 8. 14:45
 17/18 anonim ***** válasza:
36%
Az x-epil az 25-ös, a nemvárt napján valós az ilyen halvány teszt. Próbálj holnap egy facelle-t vagy egy predictor earlyt :)
2022. jún. 8. 18:42
 18/18 anonim ***** válasza:
43%
Teszteltél azóta?
2022. jún. 10. 11:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!