Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy a Facelle...

Lehetséges, hogy a Facelle hamarabb mutat pozitívat mint a Predictor Early?

Figyelt kérdés

Ma vagyok 2 nappal nemvárt előtt. Reggel ugyan abból a pisiből a Facelle azonnal pozitív lett, ahogy szívta fel a pisit már látszott is a rózaaszín csík. A Predi pedig szerintem negatív. Mintha lenne rajta valami de csak ha forgatom úgyhogy vehetjük negatívnak. Facellet tegnap reggel is csináltam már akkor is volt rajta második csík de az még olyan halovány volt hogy negatívnak vettem. Csatolok képet a ma reggeli tesztjeimről és a hőgörbémről is

[link]

[link]

2022. jún. 6. 10:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
56%
Sajnálom :( Én tuti nem fogok többet facellet venni.
2022. jún. 7. 21:46
 12/13 anonim ***** válasza:
Facelle engem is megszivatott már
2022. jún. 7. 22:26
 13/13 anonim ***** válasza:
56%
Lehet kémiai volt nekem 6 nappal mensi előtt + majd 1-2 nap picit erősödik majd negatív lesz és megjön. Lehet te pont a végét kaptad el.
2022. jún. 7. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!