Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Orgazmussal nagyobb az esély....

Orgazmussal nagyobb az esély. Hogy is van ez?

Figyelt kérdés

Azt olvastam, hogy nagyobb az esély a teherbeesésre, ha az együttlét során a nőnek orgazmusa van, mert ilyenkor összehúzódik a méh és ez segiti a spermiumok feljebb jutását a petevezető felé.

De mi van akkor, ha én hamarabb elmegyek? Olyankor még nincsenek ott spermiumok. Vagy közös orgazmusnak kell lenni?

Meg hallottam az orgazmusnak mégegy jótékony hatásáról: hogyha van érő tüsző, az egy orgazmus alkalmával megrepedhet. Ehhez orbitális orgazmus kell, vagy elég egy sima mezei elélvezés is? :-)) Maszturbálással megrepeszthetek magamnak érett tüszőt?

2010. szept. 18. 22:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Hú, nagyon beleástad magad a témába.:-) Bocsi az offért,nekem csak annyi hozzáfűzni valóm van, hogy ne erre figyelj,hogy lesz-e, meg hogy lesz orgazmusod, élvezd az együttléteket és a baby majd jön ha akar.
2010. szept. 18. 22:39
 2/5 A kérdező kommentje:

:-)))) Köszi a választ!

Szerencsére a párom gondoskodik rólam, élvezem az együttléteket, az esetek nagy százalékában van orgazmusom. :-) Én ezzel elégedett is vagyok, a kérdésemmel csak érdeklődök! De arra tényleg kíváncsi vagyok, hogy ha segíti a méhösszehúzódás a spermiumokat, akkor a nőnek a férfi után kell elélveznie?

2010. szept. 18. 22:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezek szerint úgy kéne! De én is hamarabb szoktam. :))
2010. szept. 18. 23:16
 4/5 Vilcsianyuja ***** válasza:
100%
Kíváncsi lennék, kik és hogyan készítettek tanulmányt az orgazmus méhösszehúzódáson keresztül kifejtett fogamzásserkentő hatásáról, arra meg még kíváncsibb lennék, hogy ez a spermasegítő hatás konkrétan hány százalékban javíthatta a fogamzást. 5 vagy 10%? Vagy nem is vizsgálta senki, csak valaki elméleti síkon levezette? Szóval szerintem nem sokat számít az a pár összehúzódás, sajnos az emberi szaporodás nem a nő örömére alapozódik, különben már lehet, hogy kihaltunk volna :o( Azt viszont már könnyebb lehet bizonyítani, hogy a világraszóló durranás tüszőt repeszthet, de ehhez szerintem nem elég egy szokványos, hétköznapi orgazmus, ahhoz olyan szenvedélyes szeretkezés szükségeltetik, mint a leggyomorforgatóbb csöpögős erotikus lányregényben :o) de ez csak az én elképzelésem, szintén semmiféle tudományos kutatással nincs alátámasztva :o)
2010. szept. 19. 00:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi a választ neked is! :-)
2010. szept. 19. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!